Skocz do zawartości
stregobor

Targi Tuningu Komputerów [RELACJA NA ŻYWO]

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. W ten weekend w Krakowie odbywaja sie targi tuningu, taka impreza nie zdarza sie czesto (przynajmniej w Krakowie), wiec szkoda by ją przepuscic.

Z czystej ciekawosci zobacze jak to wszystko bedzie wygladc (o ile dopisze mi zdrowie). Wiecej szczegolow Tej stronie. Wybier sie ktos z forumowiczow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, troche osob jest i nie tylko forumowiczow, ale i z redakcji. Dobrze, ze udalo mi sie zglosic jeszcze (jakos wczesniej mi sie ta opcja nie rzucila w oczy). Dosc niefortunnie wpisalem w dziale "uwagi" purepc.pl miast forumowicz purpc.pl, ale mysle ze nikt z redakcji nie bedzie mnie za to bil.

Edytowane przez stregobor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, troche osob jest i nie tylko forumowiczow, ale i z redakcji. Dobrze, ze udalo mi sie zglosic jeszcze (jakos wczesniej mi sie ta opcja nie rzucila w oczy). Dosc niefortunnie wpisalem w dziale "uwagi" purepc.pl miast forumowicz purpc.pl, ale mysle ze nikt z redakcji nie bedzie mnie za to bil.

Nie wiem za bardzo, czemu nie mialoby sie udac, skoro na impreze jest wstep wolny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie w Wrocławiu :( pech się mówi. Ale w wiosnę chyba będą znowu w Wrocławiu ;) czekam na fotki z targów :D

Racja. Musi być na wiosnę we Wrocku. Na poprzednich nie byłem bo nie miałem czasu.. ehh mówi się trudno. Oby te targi wypadły dobrze. Oczywiście czekam na relacje wzbogaconą o liczne zdjęcia czy filmiki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@misiek175 jesteś z Wro ??? Jeśli tak, to może skołujesz jakiś pojazd, dopakujemy go na maksa w pasażerów, zrzucimy sie na paliwko i pojedzie sie na jeden dzionek ??

No i ja bym się zabrał. Oczywiście dołożę się do bajury ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi