bryken Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a czy widziales i uzywales te seasonici poczytaj troche i potem sie wypowiadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Przepraszam, że się wcinam, ale mam dylemat. Co do 200zł wybrać do konfigu z siga? Zastanawiałem się nad tym topowerem TOP-400 P5 U12 oraz HuntKey HK-350AP. Czy może ten Tacens Radix Smart 410 z odpinanymi kablami? Oczywiście O/C w grę wchodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Jutro odpowiem napewno, ale ja wybrałem Huntkey'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 ziomalek >> Ile razy można... Huntkey!! Tacens ma fajne kabelki, ale to konstrukcja już stara, ze stosunkowo słabym 12V. Choć te 150zł na allegro kusi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 ej a co będzie lepsze , to http://allegro.pl/item136249586_hit_zasila...za_44_99zl.html ponoć na częściach chiefteka to to jest czy to: http://allegro.pl/item138412117_ultra_cich...cja_kurier.html bo mam skromne fundusze :/ dysk musze kupić drugi do raidu bo 1 to za wolno....a ta zasiłka pada z 2 dyskami więcej , więc nie ryzykuję i kupuję nowa , max z funduszy to 70zl...wiec bardzo skromnie...no może by się i te 90 wygrzebało max....reszta sprzętu z siga...najfajniejsza dla mnie by jeszcze była technologia ala dualfan...jak coś to sobie zmoduje zasiłkę własnymi wiatrakami...(akurat zalegają mi 2x papsty 90mm :P ) ej a nie wie ktoś może na podzespołach jakiej firmy są zasilacze w starych dellach ?? bo przerabiałem sobie niedawno dellowski zasilacz na atx , niby 200w a ciągnie prądożernego kompa :o i napięcia full stable :/ znaczy się jak na jego lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 FSP 350W THA-P, ewentualnie Delta DPS 350W lub FSP 350W MDN. Temat był wałkowany ileś tam razy... ale widać, że ciężko trochę poszukać i pomyśleć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ale przepraszam co to ma za związek z moim tematem bo nie rozumiem? Ja niestety nie będe miał jutro zasiłki, brat miał kupić, a nie kupi :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Cięzko w tym duecie znaleźść zdecydowanego faworyta. Ja bym brał HK, bo na wyglądzie zasilacza mi nie zależy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...