kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Cześć mam nadzieję że będziecie mogli mi pomóc interesuje mnie karta graficzna do 550zł oto co mnie interesuje ale może coś innego WY doradzacie? Karta PCIex GALAXY GF 7600GS 256MB DDR3, 128 bit, 1.2ns (Zalman) ( GF 7600GS PCI-E 256DDR3 128bit HDTV/Dual DVI ) http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...561&katid=5 Karta PCIex GIGABYTE GF 7600 GT 128 MB / 128 bit - GV-NX76T128D-RH http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...863&katid=5 no ale niewiem może GF 7600GT ale wtedy bez zalmana co powiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Bierz Gs od Galaxy, do poziomu GT to sobie go spokojnie wykrecisz, a w Galaxy masz duzo lepsze chlodzenie i lepsze OC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) tak myślę właśnie ale powiedz mi jeszcze jak możesz... jaka jest różnica między tymi oto 2 kartami http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...926&katid=5 http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...561&katid=5 różnica tylko w pamięci chyba 256 / 128 ale interfejs po 128 mb więc jest jakaś różnica ?? bo ja się nie znam Edytowane 30 Października 2006 przez kedziorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Różnica jest w pamięciach - 1. ma jej mniej i ma troche gorsze 1,4ns zamiast 1,2ns. Jak jesteś w stanie, to brał bym tego z 256MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) aha ok :) no raczej wezmę 256mb cholerka ale nie mam zasilacza www.angela.pl albo inne... ktoś wybrałby mi zasilacz dobry bo mam na niego tylko 200zł:( a płyte główną kupuję Asus M2N4-sli procek athlon 64 3000+ więc został zasilacz... jaki ?:( nie mam pojęcia ktoś ma jakiś pomysł na DOBRY zasilacz do 200zł ?? najlepiej by było gdybym mógł go kupić we wrocławiu najpóźniej w czwartek .... Edytowane 30 Października 2006 przez kedziorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Tagan/Chieftec/Seasonic, do wyboru, do koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 widzialem na allegro pality 7900gs za 620, :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) dobry ten CHIEFTEC GPS-450AA-101A - 450 W 2373676[/snapback] widzialem na allegro pality 7900gs za 620, :> ja nie widzę .... pozatym to już za drogo bo mam 1600zł a z 7900 gs by mnie wyniosło ponad 1700zł .... Edytowane 30 Października 2006 przez kedziorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Topower dobry, ale lepszy chieftec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 CHIEFTEC GPS-450AA-101A - 450 W polecasz go? czy do 200zł znajdę lepszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 polece ci tego szefa mocna linia 12v i przedwszystkim jest cichutki i ładnie wyciąga ciepłe powietrze z budy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a ktoś z forum go posiada? nie wiecie jak się sprawuje? bo chyba go wezmę od razu w arest.pl pod ręką by był:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 tego szefa ma wiele osob, jest to dobry i stabiilny zasilacz, a pozatym swietnie trzyma napecia z czystym sumieniem mozesz go wziac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 jak nie kupię topowera to go wezmę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 ja mam tego szefa jest cichy wydajny bdb jakosc wykonania coz chceic wiecej ja serdecznie polecam:) do 200zl nie znajdziesz raczej nic lepszego . Bierz chiefa a nie rtopowera zaufaj nowszej konstrukcji i technologii:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ultra cichy to on nie jest, zaglusza wszystko w kompie lacznie z freezerem na 1700rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 z Wrocka http://allegro.pl/item137300350_zasilacz_a...ctive_pfc_.html kurde jeszcze mnie posadza o reklame tego kolesia lol a ten jest mega cichy i wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 weź lepiej ten zasilacz co ci podaje bryken i płytę główną bez SLi to na pewno ci starczy na 7900GS który zjada na śniadanie karty 7600Gt za sprawa 20 potoków i szyny pamięci 256bit :wink: np. może być ten Palit: http://www.allegro.pl/item138593243__palit..._620_1620_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 z Wrocka http://allegro.pl/item137300350_zasilacz_a...ctive_pfc_.html kurde jeszcze mnie posadza o reklame tego kolesia lol a ten jest mega cichy i wydajnyhiehie tak czytałem wątek i też chciałem wrzucić link do tej aukcji ;) a tu widze że mnie ubiegłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) On naprawdę jest taki dobry?? Lepiej go brać od Chiefteca za 200zł 450 W ?? ja do sklepu tego allegrowicza mam 5 minut na nogach :) Edytowane 31 Października 2006 przez kedziorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 więc został zasilacz... jaki ?:( nie mam pojęcia ktoś ma jakiś pomysł na DOBRY zasilacz do 200zł ?? najlepiej by było gdybym mógł go kupić we wrocławiu najpóźniej w czwartek .... http://zenfist.pl/pID/164.htm Też we Wrocławiu i dostaniesz zniżkę jak powiesz że jesteś z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Miałem tego SS'a, ale zwykłą 300ht (300w) i śmigał bezproblemu, relatywnie cichy, nie miałem z nim żadnych problemów. Więc zapewne ta 400w będzie jeszcze lepsza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 UPS słyszałem że właśnie ten HuntKey jest słaby bo kolega z bramy go ma .... i on wcale nie jest taki dobry..hmmm może wybiorę coś z ZENFIST kurde nie wiedziałem że ten sklep jest z WROCŁAWIA !! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Huntkey jest swietnym zasilaczem. Ma "kamienne" napiecia, pozatym jest relatywnie cichy. Polecam! PS. Nie sluchaj tego kolegi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No to teraz jestem pod ścianą :( za dużotego niewiem comam kupić ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adidas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja kupiłem chiefteca 400W, tylko do nieco słabszego właśnie składanego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 hk ap pociagnie Ci nawet najlepszy sprzęt, zagadaj do użytkownika o nicku NIEMIEC, on sam Ci powie ;") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedziorr Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Może i pociągnie ale wyje jak suszarka w stresie :] rozumiem podczas przegladania netu jest cichy ale podczas gier...lepiej nie mówić :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 za to seasonic jest cichy bardzo wydajny na 12V ma 350watow poprostu zasilacz naprawde godny polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 widzialem na allegro pality 7900gs za 620, :>ciekawe, pokaż, za 620 napewno nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...