marco Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Genius nie jest szeroko znaną firmą, mimo iż ma bogatą i ciekawą ofertę. Rynek, na którym królują Logitech i Microsoft, przepełniony jest ciekawymi myszkami. Ceny Geniusa, nie należące do najniższych, sugerują że mamy do czynienia z produktami, które są w stanie stanąć do walki z najlepszymi. Czy jest to jednak możliwe? Dowiecie się tego czytając poniższy artykuł. Autor: Maciej Wyszpolski http://www.purepc.pl/node/722 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Art całkiem fajny, myszki ciekawe, chociaż najlepsza z nich chyba jest Ergo 520. Ta opcja z ustawianiem kusora nad przyciskiem w oknie dialogowym jest dostępna nawet bez żadnych dodatkowych sterowników - jest to standardowa opcja Windows. Zgadzam sie z poglądem, że lepiej kupić któregoś A4Techa z serii X7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 dobrze, że ktoś pisze o myszkach innych niż Microsoft, Logitech i innych topowych... jednakże, artykuł nie zmienił moich upodobań co do myszek Logitecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Artykuł bardzo dobry - szczegolnie spodobalo mi sie ostatnie zdanie w podsumowaniu GENIUS ERGO 520 ;) "Dla porównania, podobnie oceniłbym Razera Copperheada, który kosztuje 3x więcej i jest lansowany na coś genialnego." (to tak apropo tematu o kostkach ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Recka całkiem całkiem. Faktycznie ta 520 jest żywcem zerżnięta z MX1000. Nie wiem jak sie w sprawuje w działaniu ale jeśli podobnie do MX'a to napewno warta jest grzechu. Sam jade na MX'ie już ponad roczek i jestem bardzo zadowolony. P.S. Za swojego MX'a zapłaciłem 65 PLN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...