kfh13 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Kupiłem wyżej wymieniona klawiature i byłem bardzo zadowolony dopóki nie zacząłem nią pisać tekstów na stronie !!! Owa klawiatura nie pisze "ó" (jak napisałem skoro nie pisze ? kopiuj wklej B-) ). Zdziwiło mnie to bardzo bo klawa działa nawet bez sterów....tzn, nie musiałem nic instalować aby klawa działała ! Jest model na USB, wiec po stwierdzeniu usterki zainstalowałem sterowniki ze strony Microsoftu i co NIC....wiec przeleciałem wszystkie porty i co NIC. Najzabawniejsze jest to że klawa czyta kombinacje ctrl+alt+o....można to zaobserwować w dołączonych sterach....jest program (mskey) , który pokazuje jakie przyciski są wybierane. Próbowałem sie bawić ustawieniami regionalnymi...i na każdym typie klawiatury to samo....Całość obrazu dopełnia poprawne pisanie wszystkich pozostałych polskich liter CZYLI ą ę ś ć ż ź...ciekawe !! Dodam iż problem pojawia się wszędzie !! Edytory tekstu, kompilatory, sam Windows, gg, konnekt WSZĘDZIE !! Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu to chętnie wysłucham !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Kupiłem wyżej wymieniona klawiature i byłem bardzo zadowolony dopóki nie zacząłem nią pisać tekstów na stronie !!! Owa klawiatura nie pisze "ó" (jak napisałem skoro nie pisze ? kopiuj wklej B-) ). Zdziwiło mnie to bardzo bo klawa działa nawet bez sterów....tzn, nie musiałem nic instalować aby klawa działała ! Jest model na USB, wiec po stwierdzeniu usterki zainstalowałem sterowniki ze strony Microsoftu i co NIC....wiec przeleciałem wszystkie porty i co NIC. Najzabawniejsze jest to że klawa czyta kombinacje ctrl+alt+o....można to zaobserwować w dołączonych sterach....jest program (mskey) , który pokazuje jakie przyciski są wybierane. Próbowałem sie bawić ustawieniami regionalnymi...i na każdym typie klawiatury to samo....Całość obrazu dopełnia poprawne pisanie wszystkich pozostałych polskich liter CZYLI ą ę ś ć ż ź...ciekawe !! Dodam iż problem pojawia się wszędzie !! Edytory tekstu, kompilatory, sam Windows, gg, konnekt WSZĘDZIE !! Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu to chętnie wysłucham !!! A nie możesz tego zgłośić do MS? System Microsoftu i klawiatura microsoftu - jeśli nie działa (a inne klawiatury działają), to nie ma innego winnego niż Microsoft. Nie wiem jak tam w MS jest z supportem (nie używam Windows), ale może nawet telefonicznie by się dało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 moze masz jakiegoś hotkeya walniętego na alt+o na sterownikach ATI miałem podobnie ale alt+c poszukaj może to jest problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Tez bym na to stawial. Cos w trayu na taki skrot. Mialem tak przy programiku bodaj PS tray factory (do ukrywania ikonek) ktory mial defaultowo jakis skrot wlasnie alt + s chyba (w moim wypadku), troche minelo zanim na to wpadlem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...