Mission123 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Mam taki pewien problem. Chodzi o to że mam dwóch użytkowników komputera (każdy ma swoje konto). Jak przełączam się miedzy nimi to internet się rozłącza i tak np. eMule na jednym koncie przestaje dziłać bo internet się rozłączył, a na drugim musze się łączyć z siecią odnowa. Mam neostrade i Modem SpeedTouch 330. Kiedyś jak miałem ten modem Sagem wszystko śmigało jak należy. Proszę o pomoc i z góry wielkie DZIĘKI. costi napisałem "przełączam się miedzy" a nie "wylogowuje się między" Sorka że się wymądrzam ale takie są FAKTY. Edytowane 7 Listopada 2006 przez Mission123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Uzywaj szybkiego przelaczania uzytkowinkow, zamiast wylogowywac sie i logowac od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 witam a neo jak instalowales ( przypadkiem z plyty tepsy i tylko dla 1 uzytkownika? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Nie tylko sterownik bez tego całego tp[ciach!]a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Gdy ja przełączam userów to też mi się rozłącza. Tak musi być ;). Też mam SpeedTouch'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ech... net wylacza sie, gdy sie wylogujesz, bo sa zamykane wszystkie Twoje procesy. Przy szybkim przelaczaniu uzytkownikow aktualny user nie jest wylogowywany, a jego procesy nadal chodza w tle. Net bedzie wiec dzialal (wiem, testowalem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 witam przełączam się miedzy nimito chyba oznacza ze jest zalogowanych kilku uzytkownikow ale przy nie precyzyjnym pisaniu trudno cos pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...