ietas>> Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 u mnie wszystko gro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tak. Tylko w 03. Albo obraz stawał na kilka sekund, albo w ogóle się zawieszało i tylko restart kompa pomagał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tak. Tylko w 03. Albo obraz stawał na kilka sekund, albo w ogóle się zawieszało i tylko restart kompa pomagał.... No to za dużo na rdzeniu. Na mojej starej 7600 też zbytnie duże oc na rdzeniu zwiecha w 03 w teście nature, a wszystko inne chodziło bez problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Tak u mnie 03 przechodzi na 715/2190 a jak dam na memkach 2200 to sie wiesza ,także czekam na jakiegoś moda. Edytowane 3 Lipca 2007 przez dacjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Czy warto dopłacić do wersji sonic ? Czy wystarczy zwykła wersja ? 8600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Czy warto dopłacić do wersji sonic ? Czy wystarczy zwykła wersja ? 8600GTzwykła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Czy warto dopłacić do wersji sonic ? Czy wystarczy zwykła wersja ? 8600GTA czy jesteś świadoma istnienia szukajki? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawas Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 co sądzicie o tej grafie: http://www.ita24.pl/index.php?szczegoly=1&...d_towaru=27224# ?? Mam ją zamiar kupić do gier. Opłaca sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 NIe opłaca sie kupować 8600GTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 NIe opłaca sie kupować 8600GTSJasne , lepiej kupic padaczkowego 7900 za 400 zl :lol2: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Sorry jeśli to pytanie już było ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam 8600GTS od Leadtek Winfast. Z tego co wiem dostępna jest wersja 256 MB. W zakładce sterownika pokazuje mi się jednak 512 mb. I to samo w Everescie. Ale podczas stary systemu (kiedy pojawia się bios (?) karty zlicza pamięć do 256 MB). Skąd to błędne wskazanie pod Windowsem? Edytowane 3 Lipca 2007 przez Piotr77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Masz stare sterowniki / wersje Everesta. Karta ma 256MB jeśli tak wyświetla podczas POST'u ;) Jasne , lepiej kupic padaczkowego 7900 za 400 zl :lol2: :mur:Nie przyszło ci do głowy to, że autor tego posta miał na myśli to, że nie opłaca się kupować GTS'a, kiedy za 200 zł mniej jest GT, który się podkręci do wartości GTS'a ? :mur: Edytowane 3 Lipca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kupiłem hr-03, szkoda tylko że standardowa zapinka nie pasuje na palita. Cóż, za 2 dni dostanę coś homemade od znajomego i zobaczymy jak z oc dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Nie przyszło ci do głowy to, że autor tego posta miał na myśli to, że nie opłaca się kupować GTS'a, kiedy za 200 zł mniej jest GT, który się podkręci do wartości GTS'a ? :mur: To byl zart <_< Wiadomo , ze GT=GTS...I w cenie 400 zl jest 1 wybor. Edytowane 3 Lipca 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kupiłem hr-03, szkoda tylko że standardowa zapinka nie pasuje na palita. Cóż, za 2 dni dostanę coś homemade od znajomego i zobaczymy jak z oc dalej....Po co ci takie wymyślne chłodzenia , umnie po vmodzie 61stopni. Jakoś gpu nie jest czuły na wyższe temp , nie reaguje spadkiem oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Bo on pewnie będzie korzystać z hr-03 bez wentylatora ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Po co ci takie wymyślne chłodzenia , umnie po vmodzie 61stopni. Jakoś gpu nie jest czuły na wyższe temp , nie reaguje spadkiem oc.Cisza proszę Ciebie...cisza....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dorzuce swoje 3 grosze. Karta Gigabyte 8600GT SPII pasywne chlodzenie, jak zwykle zalezy mi na ciszy. POprzednio byl 7600GT z pasywnym (imo lepszym) tez Gigusia. Takty default: 600/1440 3Dsmar05 - 8236 650/1600 3Dsmark05 - 8973 smark05 Wymiana kosztowala mnie 170zl, zatem uwazam, ze wzrost wydajnosci jest dobry, poprzednio po o/c 6500. I moje kochane pasywne chlodzenie, cisza, cisza i jeszcze raz cisza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wyniczek masz marniutki , bez oc powinno być 10k-10.5k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Z tego co widze, wiekszosc testow jest robiona przy procku C2D @3GHz i wtedy jest 10k pkt. Zatem przy moim slabym nic dziwnego, ze taki wynik. Jak dla mnie za 170zl roznicy miedzy stara grafa, a new wynik bdb. Odnosnie najnowszych sterow, czy idzie przywrocic panel tradycyjny. Ten nowy to jakies totalne nie porozumienie. Nie mam mozliwosci ustawienia video pelnoekranowego dla tv. Obraz na tv jest przebarwiony, znacznie gorszy niz przy 7600GT, 8600 tak maja czy moze u mnie jest jakis konflikt z sterami? Edytowane 3 Lipca 2007 przez Ocean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Panel tradycyjny??? Proszę bardzo :D link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 wysio - wyrocznio! THX :) a temu co zrobil nowy panel niech kosc w poprzek d...stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Z tego co widze, wiekszosc testow jest robiona przy procku C2D @3GHz i wtedy jest 10k pkt. Zatem przy moim slabym nic dziwnego, ze taki wynik. Jak ja mam 10k bez oc na 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc99 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 W Gigabyte 8600GT SPII te 600 na rdzeniu to czysty marketing, shadery ma ustawione jak referencyjna karta, co w niektórych przypadkach daje wręcz odwrotny skutek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Macie jakiś pomysł jak zwiekszyć napiecie na 8600ge nich ktos kto ma miernik poszuka tranzystorów za to odpowiadajacych bo pencil moda musi isc zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) szukanie tranzystorow raczej na niewiele sie zda B-) . a jak wam tak bardzo zalezy to moim drodzy uzytkownicy 8600ge sami sie za to zabierzcie (trzeba bylo kupic 8600gt :P ). mierniki w lapki, obadac karte co tam za scalaczki przy moleksie urzeduja, poszukac pdf'ow i kombinowac. Edytowane 4 Lipca 2007 przez ultor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Mi tam na tym aż tak nie zależy. Mam inny problem. Zauważyłem, że jak gram w Stalkera, to gra po jakimś czasie zwalnia. Zszedłem trochę ustawieniami i niestety dalej to samo... Jak wyjdę na moment do pulpitu i z powrotem do gry, to jest dobrze przez jakiś czas, a potem znowu zaczyna zwalniać. Komp jest dobrze chłodzony, temperatury niskie... Ktoś się może domyśla, co tu może być nie tak??? Ps. Teraz ma stery 158.27. Na 158.22 było to samo. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Spróbuj w biosie aperature size na k.graf zminić na 512mb kiedys cos obiło mi się o uszy ze cos to pomagało niektórym. Choć mi nie zwalnia a mam te sama k.graf moze masz trefna sztuke?. Jaki tani miernik polecacie zeby był w miare dokładny??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 hehehe jak sie ciesze ze mam 512 :P mnie takie problemy nie dotycza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) I co z tego, że masz 512... Wcześniej miałem 7600GS 1.2 256MB i było dobrze. dacjano, aperature size dotyczy kart pod AGP, bo nawet pełna nazwa tego to AGP Aparature size :-| Edytowane 4 Lipca 2007 przez wysio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...