humax5400 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Czy warto kupić tą kartę graficzną ? Sapphire x1900xt Karta kosztuje 999zł + 1zł wysyłka ... Czy karta sprawdzi się w konfiguracji: A64 3000, Abit NV8 , 2x512Ram DDR400Mhz , zasilacz NeoTec 420W Czy zasilacz nie będzie do niej za słaby ? Jakie alternatywne chłodzenie można do niej dokupić, które będzie pasowało ? Bo słyszałem że to standardowe jest bardzo głośne w trybie 3D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja bym poczekał na GF8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dziś złożyłem kumplowi kompa na karcie sapphire x1950 pro za 750 zł i musze powiedzieć że moją kartę beż podkręcania zniszczyła jak chciała. Moze zastanow sie nad x1950 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 G80 odpada - > nie będę miał 1700zł na GTS-a ;) A czekać zbytnio nie mogę ;) Dlatego się zastanawiam nad jakąś fajną kartą graficzną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Palit 7900GS - cena od 645 - mój robi 700/1600 out of the box - za niedługo go woduje i zobaczymy na ile pójdzie - jak za tą cene chyba nic lepszego nie dostanie sie - na pół roku mysle że mi wystarczy a potem pewnie zakupie coś ala 8900GTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 z serii GeForce 79gs także raczej zrezygnuje. Miałem brać Galaxy 79gs Zalman ... i teraz wlasnie sie zastanawiam czy brać tego co kolega wyżej napisał 1950 Pro czy dopłacać i brać 1900XT -> czy różnica będzie aż taka odczuwalna na moim komputerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja bym brał 1950Pro z chłodzeniem arctica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja bym brał 1950Pro z chłodzeniem arctica Też tak właśnie myślałem ;) ... ale nie wiem czy nie warto troszkę poczekać aż wysypią się te karty od innych producentów - > może będą się lepiej kręciły Czytałem o modelu firmy GeCube, którego GPU kręci się na 680Mhz (jak zapewnia producent) , więc może to być bardzo ciekawa karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Też tak właśnie myślałem ;) ... ale nie wiem czy nie warto troszkę poczekać aż wysypią się te karty od innych producentów - > może będą się lepiej kręciły Czytałem o modelu firmy GeCube, którego GPU kręci się na 680Mhz (jak zapewnia producent) , więc może to być bardzo ciekawa karta. Gdzie to słyszałeś? Jakiś link z chęcią bym poczytał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Czytałem o modelu firmy GeCube, którego GPU kręci się na 680Mhz (jak zapewnia producent) , więc może to być bardzo ciekawa karta. No, ale cena nie bedzie wonosila 750zł. Ogromne chlodzenie(3 sloty), do tego ogniwo paltiera, wysokie OC i robi sie cena 1000zł Edytowane 8 Listopada 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) No, ale cena nie bedzie wonosila 750zł. Ogromne chlodzenie(3 sloty), do tego ogniwo paltiera, wysokie OC i robi sie cena 1000zł No widziałem to chłodzenie, jest gigantyczne, ale 3 sloty ??! To chyba mi się nie zmieści. @nie.tak To jest ten LINK Edytowane 9 Listopada 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No widziałem to chłodzenie, jest gigantyczne, ale 3 sloty ??! To chyba mi się nie zmieści. @nie.tak To jest ten LINK No tak ale szkoda że to tylko info a nie ma gdzieś recki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Skoro tam jest Peltier, to pradu bedzie zarlo mase - za to wydajnosc powinna byc bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zamówiłem u mnie w sklepie który mam nieopodal ASUS x1950 Pro za 750zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...