B3T0N Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 beta strony czekam na wytkniecie bledow lub czego brakuje tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 No co łądna, tylko że te literki jakieśtakie małę. Ja mam 800x600, niewiem jak widząto Ci co mają 1024x768. Ogólnie 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Czcionka chyba troche zbyt niewyraźna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Mało wyraźna czcionki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Czcinka ciulata , jakas dziwna slabo czytelna :? Moze na green ja zrob chociaz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie dzialaja linki: http://republika.pl/b3t0n/my_case.html htpp:/republika.pl/b3t0n/3d_mark.html htpp:/republika.pl/b3t0n/about.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie dzialaja linki: http://republika.pl/b3t0n/my_case.html htpp:/republika.pl/b3t0n/3d_mark.html htpp:/republika.pl/b3t0n/about.html zaraz je naprawie bo cus mi wcielo na dysku stronki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Taka sprawa pamiętaj że strona usi być praktyczna. Pomyśl jak w tym oknie pokaźesz teraz jakiś artykuł. Ale fajnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Taka sprawa pamiętaj że strona usi być praktyczna. Pomyśl jak w tym oknie pokaźesz teraz jakiś artykuł. Ale fajnie wygląda. z tego co wida to b3ton chce zrobic stronkę-wizytówkę a nie jakiś sajt z artami na jakiś tam temat ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czcionki chu.jowe bo b3t0n wstawił gifa, żeby było "łoryginalnie". zmień wielkość i powinno być lepiej. ja osobiście wolę zwykłe w unicode - zawsze jest mniej roboty ze zmianami. jeszcze jedno rzuca się w oczy: przy 1024/768 stronka wygląda biednie. linki dalej nie działają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 jeżeli już pokazujemy sobie stronki - to ocencie MOJĄ - przykład jak w prosty sposób mozna zrobić cos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 stronka taka se :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 przy 1024/768 stronka wygląda biednie. linki dalej nie działają ... ummmm tzn jak biednie ??? :roll: hmmmm moze jest tak "pustawo" ??? :roll: - to byl wlasnie moj blad ze zaczalem robic stronke w photosopie :? poprawilem czcionke ale cos republika szwankuje i nie moge zaladowac jak na razie pozostalych stron BTW: ta strona jest tylko jako wizytowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie jest tak zle, tylko te kolorki jakos mi nie pasuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Kwas ze jako gif w calosci jest zrobiona i nie normalny tekst! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Kwas ze jako gif w calosci jest zrobiona i nie normalny tekst! mi baardzo pasuje rozwiazanie przez gif'a aczkolwiek mam troche ograniczone pole manewru przy edytowaniu tego (najpierw otworzyc photoshopa , potem imageready , przekonwertowac, poprawic tagi ,wrzucic na serva) jednak ladne efekty mozna uzyskac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jak chcesz to ja ci ja potne i wpkauje w teble bo gif to nie ciekawy pomysl hm !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 w czym robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 B3ton jak kcesz to napisz na PW to podeśle ci specjalne fonty do stosowania z małymi rozmiarami :P Co do strony to jakos wszystko porozzucane i chaotyczne :? Niebawem dam wam do oceny moją wypocine pt Centrum Quke 3 Arena :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jeżeli już pokazujemy sobie stronki - to ocencie MOJĄ - przykład jak w prosty sposób mozna zrobić cos innego... Bardzo oryginalna, zapada w pamięć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Moja ocena 3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Spoko, podobają mi się te ostre krawędzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 tak troche mało czytelna zobacz moją: www.bialski-street.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...