funfel Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 http://service.futuremark.com/counter.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 juz te screeny sie wolno wyswietlaja u mnie. jak wejdzie animacja, to bede gotowal wode na karcie graficznej... btw. ten licznik jakos dziwnie idzie, kiedy to ma nastapic? wymagania: http://www.futuremark.com/news/?newsarticl...0302/2003020608 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 na moim 440 może z 5 fps uda mi się wyciągnąć :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 powiem co będzie : slideshow slideshow slideshow slideshow...:evil: :evil: Chcłopaki z Mad onionu to zwyrodniałe chamy :evil: !Jeszcze niedawno chrupał mi 2k01SE , ateraz znowu chcą mi popsuć samopoczucie................. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czuje,że mój gforsik bedzie piał cienko na tym 3dmarku, az sie boje włączać. ale człowiek głupi, nakupi sprzetu a potem sie stresuje,że mu 3dmark nie działa, a....kij z 3dmarkiem, nie jest najważniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 spoko zostalo okolo 115,7h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mi sie wydaje ze sytuacja wydaje sie taka sama jak z 3dmarkiem 2001 jak tylko wyszedl tez bylo slabo z wynikami na kompach teraz do tego Marka trzeba bedzie poczekac na nowe kompy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ja sie nie martwie. na styk sie mieszcze w wymaganiach minimalnych... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moze lepiej trza było by sie pomartwić nie o liczbe klatek, ale wogóle zeby coś zobaczyć, wcale bym sie nie zdziwił gdyby 3/4 testu przebiegało w ten sposób TEST SKIPPED HARDWARE NOT SUPPORTED :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ooooooo tego to ja nie lubie :( kiedys tak mialem :) na mx400, nature zobaczylem dopiero na aktualnej karcie lol :) a do teraz leciutko mi skacze w 3dmarku karuzela z 7 swiatlami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 zostalo prawie 4 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Więcej wiary panowie, będzie gdzieś tak 4 FPS :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 I moze co poniektorzy przekrocza magiczna granice 100 punktow :lol: a 1000 to sobie bedziemy mogli pomazyc :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 I moze co poniektorzy przekrocza magiczna granice 100 punktow :lol: a 1000 to sobie bedziemy mogli pomazyc :D :Draczej poSmazyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...