mystery Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 nie wiem czy było, jezeli tak to proszę usunąć :) http://www.msfirefox.com ps. boję się to ściągać w ogóle... pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 przeciez to zwykle IE7 sie sciaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Prima Aprilis już było... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 ps. boję się to ściągać w ogóle...A komputer spełnia wymagania? :lol: A ogólnei to stare i były juz chyba na wszystkich stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 nie wiedziałem :) jakoś przypadkiem znalazłem na necie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Z drugiej strony, świetnie przygotowany żart. Dużo zabawnych tekstów a nawet możliwość założenia skrzynki @msfirefox.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Hehe, bajer rower :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 hm, chyba pojde spać bo mi się obraz rozmywa i widze jakieś MS Firefox O_o dobrze ze chociaz w lodowce nie ma MS, chociaż ostatnio juz mam co do tego watpliwości... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jednak to prawda News z realitynet.pl Ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jednak to prawda News z realitynet.pl Ciekawe co z tego wyjdzie. Jakbys nie był taki zajarany że sprzedasz newsa ziomalom z PPC to może doczytałbyś do końca: Oczywiście strona to profesjonalnie przygotowany dowcip Zresztą wystarczyłoby pomyśleć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jednak to prawda News z realitynet.pl Ciekawe co z tego wyjdzie. Jak potrafisz czytac to doczytaj tego newsa do konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie, to nie jest prawda. Żart, który podłapali naiwni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 FAKE. Nie zauważyłem. :oops: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 wprowadźcie jakieś ograniczenia w tym dziale bo to bezsens już z 5 raz odkopują ten temat ale po co poczytać do końca? lepiej podniecać się że odkryłem coś czego inni nie :mur: a nie doczytać tego newsa na realitynet to rotfl roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...