rudy 102 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam Chodzi mi o rozsądny kompromis między ceną, a OC (ok 300 PLN) nie na VIA (mam jakieś dziwne uprzedzenia do tej firmy). Pojawiła się ostatnio DFI w mATX ze zitegrowaną grafą 6100, czy warto ją brać? A może inne Dfi, a może całkiem coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Przenosimy tam, gdzie trzeba, czyli do "Co Kupic?". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 To mam byc PCI-e czy AGP?BO widze w opisie ze masz jaks mocna grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) PCI Chcę zmienić, bo mnie już wkurz ta płyta główna. A grafika nie jest znowu taka potężna. Za taką samą cenę, będę miał kartę praktycznie dwa razy wydajniejszą na PCI. Najlepiej żeby płyta miała SLI Edytowane 13 Listopada 2006 przez rudy 102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ASUS A8N-SLI SE W sumie nie wiem po co Ci SLI do Radeona :blink: ale ta płytka będzie wmiare do OC i z SLI i do 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Przeca tego Radeona ma na AGP ;) Sprzeda i kupi cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Z SLI to bedzie ciezko kupic cos za ok 300 zl.Ja bym wziął tego EPOXA Przeciez nie bede Ci polecal tego ECS-a?? Chociaz podobno ta plyta calkiem niezle sie kręci,ale za te pieniadze to nikt na forum jest chyba nie kupil i nie sprawdzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzę, że proponujecie płyty trochę droższe. Czy ten DFI jest OK Dfi LanParty Cena w sumie jest około 350. Która z tych propozycji jest najlepsza. Druga sprawa. Mam Pentagrama Cu 100. Czy to chłodzenie pasuje na San Diego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Czy ten DFI jest OK Dfi LanParty Bardzo dobre mobo Czy to chłodzenie pasuje na San Diego? Jak masz zapinke pod s.939 to czemu miałby nie pasować :wink: Edytowane 13 Listopada 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Pasuje. Ale za wydajne to to nie jest. Lepiej wysupłać jeszcze 60zł i kupić od razu Freezera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Bardzo dobre mobo Jak masz zapinke pod s.939 to czemu miałby nie pasować :wink: A jak wygląda taka zapinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jeżeli masz wszystke części, które były w pudełku z coolerem, to masz taką zapinkę. Ten Pentagram ma możliwośc instalację na s754/s939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 co sądzicie o Płycie DFI RS482 Infinity pod 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 @milena odsylam do tematu o tej plytce plytka tania i dobra wiec polecam wiecej mozesz sie tam dowiedziec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) co sądzicie o Płycie DFI RS482 Infinity pod 939 Całkiem niezłe mobo, ma dobry chipset i spore możliwości OC :D Edytowane 14 Listopada 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 @milena odsylam do tematu o tej plytce plytka tania i dobra wiec polecam wiecej mozesz sie tam dowiedziec:) Całkiem niezłe mobo, ma niezły chipset i spore możliwości OC :D Podpisuje się pod tym obiema grabiami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jakby ktoś miał problemy ze znalezieniem DFI RS-482 podaje link do Siriusa: http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...939_DualDD.html Płyta super. Jak dla mnie zaraz po ASRocku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jakby ktoś miał problemy ze znalezieniem DFI RS-482 podaje link do Siriusa: http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...939_DualDD.html Płyta super. Jak dla mnie zaraz po ASRocku :D Która z dfi jest lepsz: ta wyżej czy: DFI LanParty UT RDX200CF-DR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Na pewno lepsza jest DFI LanParty UT RDX200CF-DR Edytowane 15 Listopada 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 A czy mogę do tej płyty wsadzić grafikę nVidii? Ta płyta ma Cross Fire - tak, że jeśli dwie grafiki, to tylko ati, prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jedna mozesz - ale dwie grafy w SLI juz nie pojda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Którą płyte wybrać DFI RS-482 , ASUS AN8 SLI SE czy może LanParty UT RDX200 CF-DR CrossFire. Co polecacie do 350 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR CrossFire Ta będzie chyba najlepsza. Ew nad Asusem bym się zastanawiał, ale na nim trochę gorzej się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Najlepiej DFI LanParty UT RDX200CF-DR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No to mam problem Znalazłem DFI RS482 Infinity za 266 zł i DFI LanParty UT RDX200 CF-DR za 350 zł Co wybrać? Czy opłaca się dokładać 90 złotych? W ogóle mam zagwozdkę. Teraz mam sprzęt jak w sigu i muszę sprzedać zwłaszcza grafikę, żeby kupić grafikę na PCI (i tu plus tej ze zintegrowaną grafiką, nie musiałbym sprzedawać tak na wariata) Muszę kupić: płytę: jedną z tych dwóch - tak myślę procek: 3700+ San Diego - od Herkulesa z allegro (słyszał ktoś o nim? dobry ma sprzęt?) grafika: trzech kandydatów: 1. GeForce 7900GS 2. Radeon x1950pro 3. 7900gto (ciężko zdobyć i wiem, że droższa, ale myślę, że warto) Z moich wyliczeń wynika, jeśli uda mi się korzystnie sprzedać, to dopłacę 400-500 złotych P.S.Może ktoś chce kupić mojego procka, płytę, albo grafikę? Poradźcie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No lepsza będzie DFI LanParty UT RDX200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 @rudy 102: a gdzie znalazłeś DFI RS-482 tak tanią? Ja myślałem ze w Siriusie juz za darmo dają bo 309zł, a tu 266zł :D podaj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Gdzie można dostać dobrą płyte DFI z obsługą SLI do 400 zł???? Bo nie moge nic upolować w dobrej cenie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 procek: 3700+ San Diego - od Herkulesa z allegro (słyszał ktoś o nim? dobry ma sprzęt?) Kupilem u niego rowniez San Diego - potwierdzenie zamowienia dostalem w czwartek, we wtorek o 13. juz byl kurier. Procek zapakowany tak, ze wojne by przetrwal ;) Na razie moge powiedziec tyle, ze procek dziala - nie mialem mozliwosci sprawdzenia OC (jeszcze :twisted: ). Nie zwrocilem uwagi na napiecie zasilania - jak zloze kompa to sprawdze i dam znac wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Która płyta jest lepsz Płyta DFI Infinity NF Ultra II-M2 349 zł czy DFI LanParty UT RDX200 CF-DR za takom samą cene . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...