ent Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 enclosure bardzo ladny :D, grille jak grille :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jeśli chce się inny kolor to tylko opcja spray ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Jeśli chce się inny kolor to tylko opcja spray ? zależy czego kolor ? jeśli grillów to moze być pomarańczowy, czerwony, czarny, zielony, bialy, bezbarwny ;) a tu nowe jakies tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mania, a myślałeś nad jakimś tworzywem UV active? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Grille sa piekne ...zapinka moglaby byc czarna, ale jej konstrukcja jest b.dobra :) . Ten grill Under the Ice mnie powalil :-o . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Grille sa piekne ...zapinka moglaby byc czarna, ale jej konstrukcja jest b.dobra :) . Ten grill Under the Ice mnie powalil :-o . ale czarne sa gowniane bo slabo izoluja od zimna. Edit. te czarne od ciebie ;) ale kazde inne tworzywo bedzie gorsze od spienionego pcv tak czy siak. Edytowane 22 Lutego 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ale czarne sa gowniane bo slabo izoluja od zimna. :lol: :lol: Chcesz powiedziec ze czarny kolor lepiej izoluje od bialego hehe ? No tak, na bialym mniej szron widac LOL :lol: . Wiem o co ci chodzi, ale wybacz twoja wypowiedz byla mocno nie pro, przeciez sa inne czarne tworzywa niz tylko te ktorych ja uzylem na moje zapinki ;-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 :lol: :lol: Chcesz powiedziec ze czarny kolor lepiej izoluje od bialego hehe ? No tak, na bialym mniej szron widac LOL :lol: . Wiem o co ci chodzi, ale wybacz twoja wypowiedz byla mocno nie pro, przeciez sa inne czarne tworzywa niz tylko te ktorych ja uzylem na moje zapinki ;-) . To je wymien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 :lol: :lol: Chcesz powiedziec ze czarny kolor lepiej izoluje od bialego hehe ? No tak, na bialym mniej szron widac LOL :lol: . Wiem o co ci chodzi, ale wybacz twoja wypowiedz byla mocno nie pro, przeciez sa inne czarne tworzywa niz tylko te ktorych ja uzylem na moje zapinki ;-) . :rolleyes: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol: :lol: :lol: troche zapinek i troche grilów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 atakują klonyy....... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Co raz ładniejsze one :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 filmik -> wycinanie backplatów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) :zonk: :zonk: też tak chce :huh: ładujesz projekt i samo tak sobie leci ? :D Edytowane 5 Marca 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 filmik -> wycinanie backplatów :D Dlaczego to coś nie wycina pięknych kształtnych znaków tworzących napis JANIO? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) tulejki do parownikow chilly'ego no i kilka parowniczków @ryba evapy moje nie chilly'ego (każdy wie o co chodzi, ale nie ryba ;) ) wymairy: 40mm srednica, 35mm wysokość Edytowane 9 Marca 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 miodzio :P a wymiary evapów takie jak wczesniej ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) te evapy nawet kolo chillego nie staly :D edit: pisz jasniej to sie nie bede czepial :P Edytowane 9 Marca 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 te evapy nawet kolo chillego nie staly :D edit: pisz jasniej to sie nie bede czepial :P dobrze Panie Bezbłędny :plom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) nowy standard: 15mm zapinka :D sprzedają na metry ? :lol: Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: sry ale inaczej nie da się tego określić :S Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Littledevil widze ze szaleje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wow, teraz tylko do zapinek dorobisz agregadziki i śmigać i trzebać kasiore ;) A dla mnie kiedy bedą CCCO ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mania masz jakies zapiniki z fabrycznym otworem 54mm? Zadne rozwierty bo taka to ja juz mam. :P Daloby sie na indywidualne zamowienie zrobic backplate i zapinke na rure na NB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 do koloru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hmm.. Maniaklany dasz jeszcze raz ten filmik z tworzenia tego bo na wyślijto plik już został usunięty.. Daj na youtube lub na rapida :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hmm.. Maniaklany dasz jeszcze raz ten filmik z tworzenia tego bo na wyślijto plik już został usunięty.. Daj na youtube lub na rapida :P http://www.youtube.com/watch?v=klSA1lXfvFU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O w mordę.. Jaka fajna zabawka :] Btw Dziekuje masz buziaka ;* xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 zapinka na CPU LGA775 oraz NB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 bardzo ładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) wymaga dopracowania jeszcze ale juz jest dobrze :wink: REV2.0 Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...