Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 części hmm narazie to tyle :lol: update zrobie jak mi sie bedzie chcialo <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> palnik do ręki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czekam na jak najszybszy efekt prac :) Z tego co widze będzie dość Kompaktowo, zresztą jak zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 I tak już dużo masz :lol: w porównaniu do mnie :lol: Jaki gaz? :mrgreen: robisz bude ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jaki kompres? skraplaczyk to ten piotresowy? gaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) -kompres NL9F -skraplacz firmy MAXXXPERT -gaz 404a najprawdopodobniej -obudowa nie wiem moze będzie Edytowane 1 Grudnia 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 łaaaadnie B) wygląda slhxa nie będzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 co wy macie z tymi slhx-ami :lol: ?? [ciach!]o daje a miejsce zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 a kilka "stopniuff" na loadzie nieda ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Prawie jak little devil ;) Generalnie coraz ładniejsze ci te agregaty wychodza, narazie ten prezentuje sie nieźle :) . Akumulatoro-SLHX mogłbyś chociaz zrobić ;) Nie za duzy ten desup ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 akumulatora nie bedzie dlugosc desupa jest ok (2-2,5m 6mm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Desup imho overkillowy lekko :) Spokojnie z metra "szóstki" by starczył :) Ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Bardzo ładnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Bardzo bardzo ładnie. Fajny kompresik, male ciche,, w maire mocne, idealne do takigo slabego agregatu ;] Desup ołwerkill. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 calkiem ladnie :D Pytanie tylko po co ssaca 10mm do nl9, ale pewnie sie czepiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) nie wytrzymałem i skończyłem układ :lol: NL troche pierdzi :mad: myślałem ze będzie cichszy edit piotruś czepiasz sie :P 8mm droższa niz 10mm skoro nie widać różnicy to po co przepłacać :lol: Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) hehe jakie tempy czy secret :D ? łądnie wyszło :D mocno pierdzi ten kompresik ? :blink: jaki gaz? 404a ? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 temp będzie jak dojdzie termo odemnie, a paczki ani widu ani słychu :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Jak zwykle poczta ..... :? :26: load też przesyłasz ? :mrgreen: widze że musze zacząć coś robić bo w już w tyle jestem :lol: Edytowane 3 Grudnia 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 dummy moze pod choinke dostane to bedzie test :] fotka z drugiej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ładnie się prezentuje, kompaktowo :) Jeszcze tylko jakaś obudowa by się przydałą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Boli mnie ten desup, czemu te zwoje tak ściśnięte...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Boli mnie ten desup, czemu te zwoje tak ściśnięte...:(Nom, ja bym jeszcze odwrócił go troche, tzn wlot od kompresora na górze, troszke sie może skroplić i z dołu pociągnąć do skraplacza do góry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) eh mialem plan zeby zrobić inny desup ale juz mi sie nie chce tego rozkładać obudowa bedzie :] Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 IDLE ma ktoś dummy pozyczyć/sprzedać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Uhhh ależ pro :D weź to zaizoluj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wygląda bardzo dobrze :) Czyżby biała siatka na ssącej? Zawsze to jakaś odmiana, jeśli chodzi o wygląd mógłbyś cały Evap z zapinkami zrobić cały w jednym kolorze, obudowa wygląda bardzo pr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Ładnieee :D tylko jakoś zrób tą izolacje i oplote na ssącej żeby niebyła taka "rozwalona" na wszystkie strony w tej budzie ;] i środek troche , widze że buda troche nad wymiar :D a ssąca niejest do niej za krótka ? Edytowane 9 Grudnia 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Fe! Za krótka ssąca ;) Nie no - całkiem ładnie i schudnie, ale ssąca naprawdę za krótka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...