morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam, dzisiaj zakupilem nowe pamieci geil ultrax i bawilem sie troche z napieciem na nich, efekt jest taki, ze mam wrazenie, ze w jakis sposob zalatwilem procesor, do rzeczy spi 1m jak robil w 32sek, teraz robi w 1min 20sek, po prostu zaowarzylem jakis dziwny spadek wydajnosci, podkladam stare pamieci patrioty i to samo, ustawienia w biosie mam takie jak mialem zawsze... Mial ktos cos takiego ?? Prosze podpowiedzcie cos, bo nie wiem co o tym myslec i co wiecej nie wiem co moge wymieniac... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Mi wolniej liczyło PI jak odrobine przekreciłem pamięci, skutek taki że wynik był do dup.... ale ty piszesz ze na starych pamięciach też tak ci się dzieje, jeśli podnosiłeś napięcie tylko na mem to proc chyba od tego nie powinien paść.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zrób reset bios :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Może coś z windą ? Reinstall ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Reinstal zrobiony, reset biosa juz x razy ;) wstawiam jeszcze raz geile i sprawdze juz nie mam pomyslow :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jest zauwazalny spadek wydajności w windzie itp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 winda napewno sie dluzej uruchamia, sama prawca w niej jest spoko, duzej roznicy nie widze, ale co lepiej gry i 2d mark polecialy na leb na szyje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jak znacznei spadły wyniki w Sandrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) tak, naprawde o okolo 50% Naprawde sam nie wiem, jakbym wsadzil slabszego proca do kompa, ale tak slabo to mi nawet celeron nie chodzil... nei wiem niby ht dziala, komp sie odpala bezproblemowo... nic nie rozumiem, moze ktos mial taki przypadek ?? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zasiła spoko, proc ci się nie przegrzewa, może obniża przez coś swoją wydajność?? Skombinuj coś innego i sprawdź.. chyba najpewniejszy sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 temp proca tak jak zawsze... zasilka sam nie wiem, musialbym sprawdzic na innej, to chyba jedyne sensowne rozwiazanie, ale napiecia trzyma jak nalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 A moze mobo powiedziała dosc? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No sam nie wiem, sluchajcie mam jedna watpliwosc, to dodatkowe zasilanie 4-pinowe, ktore sie wpina w pentiumach, czy ono mogloby byc zrodlem problemu ?? Dzisiaj skocze do kolegi i posprawdzamy, ale moze wlasnie ta linia mi sie wylozyla i tu jest problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Chyba raczej nie bo jeśli był by problem z nią to cały komp by gasł albo bardzo duże były by problemy ze stabilnością zestawu...tak mi się zdaje :P Edytowane 3 Grudnia 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 3D Mark przechodzi? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 nie przechodzi.... wysypuje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...