xacti Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Siema. szukam drukarki laserowej ; max 350zl. chcialbym tez zeby tusze byly dosc tanie ;) mysle o czyms hp lub canon. *chyba ze w tej cenie bedzie fajne urzadzenie wielofunkcyjne to tez by bylo milo ;) pozdrawiam! Edytowane 3 Grudnia 2006 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Siema. szukam drukarki laserowej ; max 350zl. chcialbym tez zeby tusze byly dosc tanie ;) mysle o czyms hp lub canon. *chyba ze w tej cenie bedzie fajne urzadzenie wielofunkcyjne to tez by bylo milo ;) pozdrawiam! Drukarka laserowa i tusze? Chyba coś Ci się pomyliło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 no chodzilo mi o tonery ;) czy jak to sie tam zwie.. a poza tym to nie zly z ciebie archeolog ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Laserówka do 350 zł? Badziewie, szajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelest33 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Laserówka do 350 zł? Badziewie, szajs... nie, Kup sobie ktoras z samsungow b/w laser, zajebiscie wytrzymale, toner da sie napelnic 3-4 razy bez straty jakosci wydruku, nie ma licznika wydrukowanych stron wiec jest lux, moze to nie firma jak hp ale za ta cene nie znajdziesz nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chyba że HP LaserJet 1100 (używka), ale one mają czasami kosmiczne przebiegi. Nie mniej jednak nadal chodzą... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Właśnie rozglądam się za laserkiem w tym przedziale. Na allegro jest tego sporo ale czy warto brać używaną? Może wiele nie będę drukował ale jednak chciałbym żeby trochę pochodziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Wez nowego HP badz Samsunga. Sam mam laserek za okolo 300 pln i jestem bardzo zadowolony. Drukarka szybka i ladnie drukuje. minusem jest halas podczas pracy, tylko niestety ten typ tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Drukarka przecież nie chodzi 24h więc hałas to nie moje kryterium :P http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31580 coś takiego chyba mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Drukarka przecież nie chodzi 24h więc hałas to nie moje kryterium :P http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31580 coś takiego chyba mi wystarczy Wlasnie taka posiadam i jestem bardzo zadowolony. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...