Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Przeleciałem regulamin tematy o forum i nie znalazłem :? Czy do wysyłania wiadomości na PW trzeba mieć dodatkowe uprawnienia :? Odkąd jestem na Pure nie wysyłałem wiadomości i teraz właśnie chciałem i wyskakuje komunikat nie mam uprawnień. :blink: Czy to tylko ja nie mogę czy wszyscy. Ile kosztują uprawnienia :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Może ten ktoś do kogo wysyłasz pw Cie zablokował?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie potrzeba specjalnych uprawnień do wysyłania PW. Nawet mając ZPP można je wysyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 No to ktoś mnie zablokował. Może ktoś przeczyta z władzy ten temat i mi pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Skoro Cię zablokował, to 'władza' Ci nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 wykasuj dowolną wiadomość z folderu przychodzące / wychodzące i spróbuj ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Poszło działa. Ok. Jeszcze jedno. W tym miejscu „Witaj w swoim panelu administracyjnym (Twoje subskrybowane fora)” mam ustawienia Elektronika, a ze mnie elektronik jest żaden i chciałbym zmienić na modyfikacje. Ja mam to zrobić czy "Góra" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Pokaż fora -> Wypisz z subskrypcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nic nie kapuje nie mogę edytować fora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Głupie pytanie: Zaznaczyles kwadracik po prawej, wybrales "Wypisz z subskrypcji", kliknales "z zaznaczonych" i nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wszystkie opcje przerabiałem i nie mogę zmienić tej elektroniki na modyfikacje. Już na tweak-u tak miałem tylko tego nie poruszałem. Ale jak już jeden temat założyłem to chciałem sobie uporządkować panel osobisty i nie mogę. A Ty nie możesz mi tego zmienić? Myślałem, że jako władza macie tam więcej opcji edycji w panelach osobistych ludzisków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Moderator nie ma takich mozliwosci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dobra olał to ważne że PW mi działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A moze tak skasujesz sobie obecna subskrypcje, wejdziesz na modyfikacje i klikniesz w opcjach "Subskrybuj to forum". Czy tak ciezko chwile pomysleć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Banalne hehe No tak jak Wy forum tworzyliście to wiecie, co gdzie wcisnąć. Zrobiłem Dzięki PS A tak na marginesie to w panelu osobistym też powinna być taka opcja (chyba) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Yhs.. Ty to chciales zamienic? Sadzilem ze jedynie usunac.. Nic to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wyda Wam się to śmieszne, ale tyle razy już próbowałem to naprawić, że aż o tym napisałem. Najpierw usnąć elektronikę lub zmienić no i po pomocy dodałem modyfikacje i niech tak już będzie. Dobrze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...