saygon Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no wlasnie chce sobie walnąć wentyla,ale takiego powyzej 120mm. ktoś jest moze w posuiadaniu takowej zabawki? i o jakies dane apropo niego bym prosił( wieklkość, skąd jest, głośność, ile powietrza napięcie itp) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 pogadaj z osoba o nicku tanaka - ma Papasta chyba 180 i chyba 48V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 pogadaj z osoba o nicku tanaka - ma Papasta chyba 180 i chyba 48VPoza tym większość takich 170x170 działa na 24V lub 48V. Nideca 170x170 ma jak się nie mylę JuLek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 no wlasnie chce sobie walnąć wentyla,ale takiego powyzej 120mm. ktoś jest moze w posuiadaniu takowej zabawki? i o jakies dane apropo niego bym prosił( wieklkość, skąd jest, głośność, ile powietrza napięcie itp) thx http://www.onet.allegro.pl/show_item.php?item=9925977 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja mam ventylek 20 cm średnicy :D jest to wentylator łazienkowy puszczony na 80 V przez to trafko, które leży obok bardzo dobry wentylek i cichy co do przepływu to się nie wypowiadam bo nie znam :( wiem tylko że swoje robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pogadaj z osoba o nicku tanaka - ma Papasta chyba 180 i chyba 48VPoza tym większość takich 170x170 działa na 24V lub 48V. Nideca 170x170 ma jak się nie mylę JuLek. moj dziala od 15V do 38V , 176 srednica :) cicho i zimno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja mam jakies dwa bydlaki - wyciagniete byly z jakiegos hiper kompa serwerowego - jak sie je podlaczy pod 220 to masakrystycznie nawalaja!! heh przeciag w calym mieszkaniu :D i ciezkie strasznie - lopatki bardzo duze szerokie i glebokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jakiej glabokosci te wentylatory :) tylko 220 to troche duzo jak z halasem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 glebokosc to 60 mm a tutaj jest ich specyfikacja na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...