aiding Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam, U kumpla ostatnio zainstalowalem Windowsa XP z ServicePackiem (oryginala bo sobie tego życzyl) ale jest jeden problem. Gdy próbuje dodać drukarkę wywala mi bląd: "Nie można dokończyć operacji" i tak nie moge zainstalowac u niego HP'eka. Ktos wie o co chodzi ? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) A instalowałeś sterowniki tak jak każe instrukcja drukarki?? Z tego co pamiętam w hp trzeba odłączyć drukarkę od kompa, rozpocząć instalację sterowników i podłaczyć ją dopiero jak pojawi się nakazujący to komunikat. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 A instalowałeś sterowniki tak jak każe instrukcja drukarki?? Z tego co pamiętam w hp trzeba odłączyć drukarkę od kompa, rozpocząć instalację sterowników i podłaczyć ją dopiero jak pojawi się nakazujący to komunikat.Sprobuje ale nie sadze ze to byloby to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Też myślę, że odłączenie kabla i późniejsze dopiego go podłączenie powinno zadziałać. Ale jeśli nadal nie będzie chciało się zainstalować sprawdź czy pójdzie na innym porcie usb. Też miałem podobną sytuacje, zmieniłem port i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelazyone Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja też miałem coś w tym stylu jakiś czas temu, nie pomógł nawet format, teraz nie odłączam wogóle drukarki przy formacie, potem tylko z płytki instaluje stery w menadzerze urządzeń i tyle. działa. tyle że nie ma tych programów wszystkich od HP, mi to akurat nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też myślę, że odłączenie kabla i późniejsze dopiego go podłączenie powinno zadziałać. Ale jeśli nadal nie będzie chciało się zainstalować sprawdź czy pójdzie na innym porcie usb. Też miałem podobną sytuacje, zmieniłem port i działa.Żeby to byl port jak ona nie jest na port tylko na LPT :D Ale wlasnie nic nie pomaga :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...