MaZZeo Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam Czy ktoś mógłby mi powiedziec, jak sie ona zachowuje na czarnej podkładce? Mam X-710, i nawet kiedy ją oderwę od podkładki (n a wysokość 2-3mm), to rejestruje ruch... niby nic wielkiego, ale mi troszeczke to przeszkadza. A z tego co wiem w X-750F jest inny sensor, więc tu jest pytanie. Czy ktos mógłby dla mnie zrobić mały teścik? Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mam X-718F i na samym początku po przesiadce z kulki też mi ten efekt przeszkadzał , jednak szybko przywykłem i zupełnie mi to teraz nie "ciąży". Może poczekaj aż się przyzwyczaisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 na 750-f też jak podniesiesz myszkę 2-3mm nad podkładkę będzie "działać"... w zasadzie kazda myszka z lepszym sensorem tak działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam X-718BF i też na podkładce Revoltec precision basic łapie powieżchnie nawet z prawie 1cm :mur: Wnerwia mnie to gdy gram w CSa. Jak chce się jeszcze bardziej odwrócić w jedną strone i podnosze myszke bo podkładka sie skończyła to w grze też śmiga w drugą strone i wątpie czy do tego można się przyzwyczaić :? Na biurku to nie występuje!! Ale... biore kawałek taśmy, np izolacyjnej ważne żeby przezroczysta nie była i podklejam dolną część sensora przez co kursor po oderwaniu się myszki od podkładki nie wędruje!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 5mm jeszcze lapie na qck [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...