kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja msyle ze wystarczylby tekst WIELKIMI CZERWONYMI literami - jakich tematow sie nie zaklada na ektremalnym. Tak, za aby napisac cos trzeba bylo przesunac strone w dół. W koncu ktokolwiek zakalda temat na ekstrmalnym raz na meisiac (z tych nie amykanych), wiec nie byloby to uciazliwe, a mysle ze noob by zrozumial ocb jak by do niego przemowic naprawde duzymi literami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) @bryce Dobrze godosz ;) Nowe tematy za pozwoleniem - nieee Ale popieram pomysł z wymaganą ilością postów na forum.Tylko nie zaraz taką kosmiczną tylko powiedzmy 50 postów i min 2 tygodnie na forum czy coś :D - IMO w tym czasie kazdy już zdąży się zapoznać w normami panującymi na forum i zobaczy co to znaczy prawdziwy extreme PS.Uważam też że modzi nie powinni być zbyt surowi i przepuszczać niektóre tematy 'mniej extreme' bo inaczej ten dział umrze z braku nowych tematów, a zarazem będą tematy z ogromną ilością bezsensownych postów gdyż ludzie będą sie bali zakładać nowe wątki żeby ich mod za zbyt małe extreme nie dorwał :D Edytowane 30 Stycznia 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) ja msyle ze wystarczylby tekst WIELKIMI CZERWONYMI literami - jakich tematow sie nie zaklada na ektremalnym. Tak, za aby napisac cos trzeba bylo przesunac strone w dół. W koncu ktokolwiek zakalda temat na ekstrmalnym raz na meisiac (z tych nie amykanych), wiec nie byloby to uciazliwe, a mysle ze noob by zrozumial ocb jak by do niego przemowic naprawde duzymi literami. Chodziło mi o coś takiego że takie "okienko dostają" tylko userzy o niskim poziomie wtajemniczenia ( :lol: ) tzn mało postów i krótko na forum a nie każdy.... Edytowane 30 Stycznia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Chodziło mi o coś takiego że takie "okienko dostają" tylko userzy o niskim poziomie wtajemniczenia ( :lol: ) tzn mało postów i krótko na forum a nie każdy.... a mi chodzi o to ze kazdy takie cos poiwnien dostac. Czesto zakaldasz topiki na ekstremalnym? Nie... wiec raz na jakis czas jak ominiesz biojacy po oczach czerwony napis i mazniesz pare razy rolką to nic Ci sie nie stanie, a to imo pozwoli noobom na chwilę refleksji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jeszcze bym coś dodał na temat zamieszczania psudo rekordów.Choć to troche trudniej sprecyzować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 tu pył post bryce, ale go wcięło.......... klikam odpisz, a tam pusto, f5 i nie ma posta.... w kazdym razie jego propozycja była w miare ok, ale moze nie pisac "noob" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ale o czym wy gadacie, jakie czerwone napisy, skoro koleś wcześniej kłócił się ze wszystkimi, bo przeczytał tylko EKSTREMALNE, a podkręcanie już nie zauważył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Ale o czym wy gadacie, jakie czerwone napisy, skoro koleś wcześniej kłócił się ze wszystkimi, bo przeczytał tylko EKSTREMALNE, a podkręcanie już nie zauważył... zawsze mozna zrobic mrugające i czerwone.............. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 zawsze mozna zrobic mrugające i czerwone.............. i żeby jeszcze komp prądem kopał ... powiedzcie, że się da :D Sam na extremalne właże po to żeby poczytać ciekawe rzeczy, ale faktycznie czasami to aż strach bo te extremalne to voltaż procka. Bynajmniej ktoś uważa, że jak dowali volty stock dla mendocino na c2d to od razu extrreme... trzeba by jakoś uciąć. IMHO pomysł z pojawiającym się przy postowaniu okienkiem najbardziej trafiony :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nareszcie ktoś mnie popiera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Dzieki temu tematowi zaczalem odwiedzac Ekstremalne i niezle sie ubawilem ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226482 Dołączył: Dzisiaj, 14:02 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226261 Dołączył: 6-luty 07 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226219 Dołączył: 20-grudzień 06 Widze pewna prawidlowosc :) Jak najbardziej jestem za zatwierdzaniem lub blokada nowych tematow dla noobow na tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A ja tylko zapytam się o jedno w związku z ostatnim tematem na ekstremalnym i postem Orgiusza w nim - Dlaczego TYLKO 3 dni ZPP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Jesli przez 3 dni nie zrozumie OCB na forum to szkoda dluzej trzymac dla bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Tam chyba powinien być inny tarifikator kar..... specjalna odmiana dla nieumiejących czytać lamonoobów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 jał czemu by nie kasowac calych tematow takich jak ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Żeby Ci co piszą wiedzieli co źle zrobili i żeby to zauważyli a nie pisali w "O serwisie i forum" topic o nazwie " ZA CO DOSTAłEM PROCENTY ?! DLACZEGO USUNELIśCIE MI TEMAT!!??" :mur: a tak popatrzą sobie dzień a po 24h zapewne topicu już niebędzie.... Edytowane 18 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 IMHO akceptacja tematu przez moda nie zależnie od ilości postów to najlepsze rozwiązanie, tematy nie powstają tam przecież jak grzyby na deszczu, ale raz na jakiś czas i uniknie to sytuacji że nawet ludzi z większą ilością postów (z Oślej np) będą tam nobować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Też tak myśle że akceptowanie przez moda powinno być... jak najszybciej, nieważne ile postów . Edit: I nastepny w extremalnym, tak patrze że średnio 4noobowe posty dziennie tam są. Edytowane 18 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ubiegłeś mnie bryce, my tu gadu gadu a następny mądry się znalazł, swoją drogą ciekawe ile ich jeszcze dzisiaj będzie. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Jeszcze jeden taki lepek i spisuje z szalonymi zabojczyniami... To bedzie umowa o dzielo czy zlecenie? :wink: A powazniej - rece opadaja niczym na widok polskiej polityki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Polityki w to nie mieszaj :wink: Nawet jakby było Dużymi Literami to by i tak nie zobaczyli. Jak będzie moderator to będzie miał co do roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Nawet jakby było Dużymi Literami to by i tak nie zobaczyli.Wielkimi, a nie dużymi. <_< Widać dla niektórych zmiana fsb jest już extreme overclocking. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 nawet wielkie litery niepomogą :S najlepiej chyba byłaby akceptacja modera albo wyskakujące okienko, ale raczej moder will be better :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Pilnie potrzebne: MODERATOR APPROVAL MODE ON i nie ma to tamto :cool: Edytowane 18 Lutego 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) mnie tez to razi, a co powiedzielibyście na coś w stylu: takie ostrzeżenie wywalało by po naciśnięciu "nowy temat", dla każdego usera... i tak na ekstremalnym rzadko zakłada się nowe tematy...;) Edytowane 18 Lutego 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Ostatni czas pokazał że pojawiają się mniejwięcej cztery tematy..... :blink: Ja tam jestem za akceptacją moda.. Edit: Cztery tematy dziennie. Edytowane 18 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 extra: kopanie pradem z budy za zły topic w złym dziale... nie wiem czemu ... jakas taka osobista perwercha chyba ale jestem za :D w sumie to cały czas jestem za z małą dygresja: te powalone topiki przenosic na oślą w temat o nazwie "paraextremalne zawody głupoty" albo cuś w tym stylu :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 extra: kopanie pradem z budy za zły topic w złym dziale... nie wiem czemu ... jakas taka osobista perwercha chyba ale jestem za :D w sumie to cały czas jestem za z małą dygresja: te powalone topiki przenosic na oślą w temat o nazwie "paraextremalne zawody głupoty" albo cuś w tym stylu :D Pozdrawiam jakiś ty okrutny :P akceptacja moda ok, a jak akurat będzie zajęty czy cokolwiek innego?... i te tematy piszą też userzy którzy jakiś czas są na forum! :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 jakiś ty okrutny :P akceptacja moda ok, a jak akurat będzie zajęty czy cokolwiek innego?... i te tematy piszą też userzy którzy jakiś czas są na forum! :mur: :mur: 3-4 modow ktorzy praktycznie codziennie sa na forum. dlatego moj sprzeciw ku kvanowi byl wlasnie zwiazany z tym, kolesia nigdy nie ma, raz od swieta sie pojawi i robi wielkie halo. Te osoby powinny byc dostepne prawie codziennie z odpowiednimi kompetencjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 To może by tak sprawdzić każdą opcję ? np co 2 dni zmieniać ? "Takich" postów napewno niezabarknie a będzie wiadomo która "najwydajniejsza" :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...