Skocz do zawartości
Maxim

"ekstremalne" Tematy Na Ekstremalnym

Rekomendowane odpowiedzi

ja msyle ze wystarczylby tekst WIELKIMI CZERWONYMI literami - jakich tematow sie nie zaklada na ektremalnym. Tak, za aby napisac cos trzeba bylo przesunac strone w dół. W koncu ktokolwiek zakalda temat na ekstrmalnym raz na meisiac (z tych nie amykanych), wiec nie byloby to uciazliwe, a mysle ze noob by zrozumial ocb jak by do niego przemowic naprawde duzymi literami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bryce

Dobrze godosz ;)

Nowe tematy za pozwoleniem - nieee

Ale popieram pomysł z wymaganą ilością postów na forum.Tylko nie zaraz taką kosmiczną tylko powiedzmy 50 postów i min 2 tygodnie na forum czy coś :D - IMO w tym czasie kazdy już zdąży się zapoznać w normami panującymi na forum i zobaczy co to znaczy prawdziwy extreme

PS.Uważam też że modzi nie powinni być zbyt surowi i przepuszczać niektóre tematy 'mniej extreme' bo inaczej ten dział umrze z braku nowych tematów, a zarazem będą tematy z ogromną ilością bezsensownych postów gdyż ludzie będą sie bali zakładać nowe wątki żeby ich mod za zbyt małe extreme nie dorwał :D

Edytowane przez M@TI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja msyle ze wystarczylby tekst WIELKIMI CZERWONYMI literami - jakich tematow sie nie zaklada na ektremalnym. Tak, za aby napisac cos trzeba bylo przesunac strone w dół. W koncu ktokolwiek zakalda temat na ekstrmalnym raz na meisiac (z tych nie amykanych), wiec nie byloby to uciazliwe, a mysle ze noob by zrozumial ocb jak by do niego przemowic naprawde duzymi literami.

Chodziło mi o coś takiego że takie "okienko dostają" tylko userzy o niskim poziomie wtajemniczenia ( :lol: ) tzn mało postów i krótko na forum a nie każdy....

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi o coś takiego że takie "okienko dostają" tylko userzy o niskim poziomie wtajemniczenia ( :lol: ) tzn mało postów i krótko na forum a nie każdy....

a mi chodzi o to ze kazdy takie cos poiwnien dostac. Czesto zakaldasz topiki na ekstremalnym? Nie... wiec raz na jakis czas jak ominiesz biojacy po oczach czerwony napis i mazniesz pare razy rolką to nic Ci sie nie stanie, a to imo pozwoli noobom na chwilę refleksji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o czym wy gadacie, jakie czerwone napisy, skoro koleś wcześniej kłócił się ze wszystkimi, bo przeczytał tylko EKSTREMALNE, a podkręcanie już nie zauważył...

zawsze mozna zrobic mrugające i czerwone..............

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze mozna zrobic mrugające i czerwone..............

i żeby jeszcze komp prądem kopał ... powiedzcie, że się da :D

Sam na extremalne właże po to żeby poczytać ciekawe rzeczy, ale faktycznie czasami to aż strach bo te extremalne to voltaż procka. Bynajmniej ktoś uważa, że jak dowali volty stock dla mendocino na c2d to od razu extrreme... trzeba by jakoś uciąć. IMHO pomysł z pojawiającym się przy postowaniu okienkiem najbardziej trafiony :D

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki temu tematowi zaczalem odwiedzac Ekstremalne i niezle sie ubawilem ;)

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226482

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226261

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226219

Widze pewna prawidlowosc :)

Jak najbardziej jestem za zatwierdzaniem lub blokada nowych tematow dla noobow na tym dziale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby Ci co piszą wiedzieli co źle zrobili i żeby to zauważyli a nie pisali w "O serwisie i forum" topic o nazwie " ZA CO DOSTAłEM PROCENTY ?! DLACZEGO USUNELIśCIE MI TEMAT!!??" :mur: a tak popatrzą sobie dzień a po 24h zapewne topicu już niebędzie....

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO akceptacja tematu przez moda nie zależnie od ilości postów to najlepsze rozwiązanie, tematy nie powstają tam przecież jak grzyby na deszczu, ale raz na jakiś czas i uniknie to sytuacji że nawet ludzi z większą ilością postów (z Oślej np) będą tam nobować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak myśle że akceptowanie przez moda powinno być... jak najszybciej, nieważne ile postów . :damage_wall:

Edit: I nastepny w extremalnym, tak patrze że średnio 4noobowe posty dziennie tam są.

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tez to razi, a co powiedzielibyście na coś w stylu:

Dołączona grafika

takie ostrzeżenie wywalało by po naciśnięciu "nowy temat", dla każdego usera...

i tak na ekstremalnym rzadko zakłada się nowe tematy...;)

Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

extra: kopanie pradem z budy za zły topic w złym dziale... nie wiem czemu ... jakas taka osobista perwercha chyba ale jestem za :D w sumie to cały czas jestem za z małą dygresja: te powalone topiki przenosic na oślą w temat o nazwie "paraextremalne zawody głupoty" albo cuś w tym stylu :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

extra: kopanie pradem z budy za zły topic w złym dziale... nie wiem czemu ... jakas taka osobista perwercha chyba ale jestem za :D w sumie to cały czas jestem za z małą dygresja: te powalone topiki przenosic na oślą w temat o nazwie "paraextremalne zawody głupoty" albo cuś w tym stylu :D

Pozdrawiam

jakiś ty okrutny :P

akceptacja moda ok, a jak akurat będzie zajęty czy cokolwiek innego?... i te tematy piszą też userzy którzy jakiś czas są na forum! :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś ty okrutny :P

akceptacja moda ok, a jak akurat będzie zajęty czy cokolwiek innego?... i te tematy piszą też userzy którzy jakiś czas są na forum! :mur: :mur:

3-4 modow ktorzy praktycznie codziennie sa na forum. dlatego moj sprzeciw ku kvanowi byl wlasnie zwiazany z tym, kolesia nigdy nie ma, raz od swieta sie pojawi i robi wielkie halo. Te osoby powinny byc dostepne prawie codziennie z odpowiednimi kompetencjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi