VIBOR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam! Mam dylemat którą płytę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> : ASUS P5B Delux czy EVGA 680i ? moje pozostałe komponenty : pamięć : 2*1GB Crucial 10th Anniversary procesor : C2D E6300 @ 3400 karta Galaxy 7600 GS Zalman 256 MB 1.2ns. dziękuję za sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Obie płyty są bardzo dobre, obie są wypaśne (choć ta EVGA to już na maxa). Z tego co wiem to na obu bardzo dobre o/c. Więc w sumie jak możesz sobie pozwolić na EVGA to bym ją brał (choć ja bym z obu był bardzo zadowolony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Według mnie kupowanie eVGA mija się z celem, ponieważ jest to za droga płyta do tego procka. Zastanowiłbym się jeszcze nad Gigabytem 965P DS4. Płytka tańsza o ok. 100 zł, a możliwości nawet czasem przewyższające Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Według mnie kupowanie eVGA mija się z celem, ponieważ jest to za droga płyta do tego procka. Zastanowiłbym się jeszcze nad Gigabytem 965P DS4. Płytka tańsza o ok. 100 zł, a możliwości nawet czasem przewyższające Asusa. tylko że myślałem przyszłościowo za jakiś czas E6600 lub jak cena będzie rozsądna to nawet 4 rdzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja mam EVGA i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja mam EVGA i polecam. Kiedys swojego czasu jak wyszla DFI LanParty UT SLI-D to byl odpowiednik tej EVGA 680i, skusilem sie i kupilem, tylko, ze nigdy nie wykorzstalem jej mozliwosci i szczerze mowiac troche zalowalem tego, ze wydalem kupe kasy na fajna plyte, ktora tak naprawde wykorzystywalem w 50%. Tu jest ta sama historia. Bedziesz mial SLI - sprawa jasna, nie - tez sprawa jasna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja tak samo bym wybrał DS4 , ale nowa rev. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 EVGA - W tygodniku komputerowym jest test i wymiata. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja mam EVGA i polecam.jak z jakością dźwięku na tej płycie ? jakie max FSB osiąga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jak z jakością dźwięku na tej płycie ? jakie max FSB osiąga ? Hmm Mam SB Audigy wiec nawet nie testowalem oryg dzwiekowki. Max FSB - podobno ok. 500. U mnie ok 410 - ale nie testowalem wyzej bo niestety procek moj nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mobasy na 680i - jak i na 975x - są stworzone pod procki z wysokim multi. Pod allendale polecam dq6 i p5b dlx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mobasy na 680i - jak i na 975x - są stworzone pod procki z wysokim multi. Pod allendale polecam dq6 i p5b dlx.a Gigabyte DS4 rev 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 a Gigabyte DS4 rev 2?Też może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Za DQ6 nie warto tyle dopłacać. DS4 i rev 2.0 będzie najlepsze jak do tego ma dojść proc typu 6300 lub 6400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Za DQ6 nie warto tyle dopłacać. DS4 i rev 2.0 będzie najlepsze jak do tego ma dojść proc typu 6300 lub 6400. Dobrze mówisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 myślałem nad DS4 ale mam pamięć 2*1GB Crucial 10th Anniversary na D9 a ona podobno ich nie lubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...