MicJes Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ile razy niezerkne w podpis, to widze Athlonka XP, P4 itp. A czy sa na tym forum ludzie(wiem ze sa, ale malutko) ktorzy maja config cos kolo 300MHz, 32-64RAM, dysk 4GB, Riva TNT2??? Albo cos okolo? Niech sie tu wpisza. pozdr. Micjes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jakbym nie popsul hdd i voodoo2 to bym tak mial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 benek ma ATARI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 witam :D juz nie dlugo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja mam gdziesz w szafie zchowanego Pentiuma II 400 MHZ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja mam: Pentium 133, 4x8MB RAM SIMM 66Mhz, ATI MACH 64 2MB, CD-R NEC x6, MOBO Intel coś tam coś tam, FDD :D, Dzwięk zintegrowany na płycie Soundblaster 16. Bardzo miła konfiguracja, ale coraz bardziej doprowadza mnie do nerwicy. Wszystko dlatego ze zjarala mi sie plyta glowna w nowym kompie :roll: , teraz musze cierpiec :( i czekac na nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a ja mam(znaczy sie mój ojciec) 286SX 12mhz!!!!:) no i zabójczą wielkość ramu....czaicie zeby ktos mial 1024..........kb:))))))) a na półce gnije 386sx 40 i 2 mb ramu by....TOPLESS:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja mam: Pentium 133, 4x8MB RAM SIMM 66Mhz, ATI MACH 64 2MB.... :D Niezly ram jak na tamte czasy. Niepogadasz.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja mialem AMD K6-2 300MHz, sprzet wymiatal, i jakas grafe S3, tylko nie wiem jaka. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja mam w domu to co w podpisie, ale nie ma netu, wiec nie moge powiedziec, ze z niego za duzo korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 to ja sie tez moge wpsiac :) , sprzet mam nie zaszybki ale za to mam legende 3dfx'a w komputerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mam co to w podpisie. A i jeszcze posiadam plyte glowna GA-6EMM i Celerona 266. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...