f3nikz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam! chce kupić kartę graficzną na złącze AGP, wszystko mi jedno czy ATI czy też Nvidia więc licze na wasze opinie... Myślałem o 7600GS bądź ati x1600pro ale sam nie wiem.. Gdybym miał pci-e to byłoby łatwiej bo patrząc po sklepach te karty coraz bardziej wypierają jak wiadomo karty na agp a ja chce zreanimować mojego poczciwego kompa choć odrobine by móc pograć;)) Help Me:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Podaj resztę sprzętu. Szukał bym Palita 7600GS z DDR3 lub jakiegoś 6800, ew R X800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Procek p4 3.2, 1gb ram, płyta główna gigabyte a modelu Ci teraz nie podam bo obecnie nie siedze na swoim kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie lepiej to sprzedać i złożyć coś na s754/s939 z PCI-E?? AGP jest w tej chwili zupełnie nie opłacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 słyszałem, że palit 7600gs będzie dobrym wyborem bo ma ładne parametry a co do wymiany kompa to będe wkrótce składał 2 ale ten pozostanie więc karte jakąś do grania potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Za 449zł masz Palita 7600GS Sonic Klik :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 a czym się właściwie różni ta wersja 7600 gs z sonic a ta bez ?? na jednej są kości ddr2 a na drugiej ddr3 czy coś innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Sonic ma pamięci DDR3 i takty 400/1000 a wersja bez Sonic ma pamięci DDR2 i takty 400/800 więc kwas, bierz Sonic-a B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam moze mi ktos pomoze :) chce kupic grafe za ok 400-450zl na agp moimi faowrytami sa - x800gto/pro na ddr3 - 6800gt (uzywana jakas z 256mb pamieci-koniecznie) - 7600gs sonic od palita we wszystkich kartach bedzie oczywiscie OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 - 7600gs sonic od palitaTo chyba będzie najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 pytanie tylko czy ta karte da sie podkrecic do taktowan 76gt :> czy lepiej zapolowac na x8pro@xt :> bo czasami przewinie sie pare na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jeżeli będzie na pamiątkach DDR3, to bez problemu. Zresztą są Vmody do tej karty, X800 nie ma PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 no przejrzalem konemnatrze na icompie i tam ludzie maja przewaznie 550-600/1400-1600 OC. a vmod z tego co widzialem jest wykrecony jakis:/ moze i nie ma PS3 ale za to ma 256mbit szyne pamieci i wysokie takty oraz ma o 4 wiecej jednostek ROP i 1 Vertexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Potoki nie mają znaczenia. GF ma nowszą wydajniejszą architekturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 mam do kupienia za 450zl x800pro@xt i nie wiem czy lepiej brac go czy tego palita :/ w palicie mam przynajmniej 2 lata gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Bierz Palita i się nie zastanawiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...