stranded Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Opis płyty: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=267 Obecnie siedze dosyć długo już na Celeronie 2Ghz ale co do kupna to chodzi mi o Pentium 4 (przynajmniej 2GHz). Ale nie wiem, czy nie kupię czegoś co nie będzie pasować. Doradźcie coś np. z Allegro. Z góry dzięki. Edytowane 27 Grudnia 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dziwne pytanie... z opisu MoBo wynika : CPU Socket Support Intel® Pentium® 4 processors up to 3.06GHz in mPGA478 socket with 400/533 MHz front-side system bus. Nie wiesz czego szukać ? Przeczytaj na spokojnie... szukaj na Allegro. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Przed chwilą czytałem na pudełku od płyty, że jest 400/533/800 FSB a nie tylko 400/533 hmmmm A się pytam bo się na tym nie znam :P tzn, chodzi mi o pamieć cache procka itd. ile ma być? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Płyta jest na chipsecie VIA P4X400, i na stronie VIA pisze że obsługuje procki 400/533. Prawdopodobnie będą chodzić tylko Northwoody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 czyli takie coś się nada? http://allegro.pl/item153099538_pentium_4_...ood_poznan.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nada, nada :wink: Możesz kupować i instalować śmiało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 czyli takie coś się nada? http://allegro.pl/item153099538_pentium_4_...ood_poznan.html Powinien biegać bez najmniejszych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Chyba, że chcesz mobila NW ... tylko musiałbyś sobie go delikatnie podciągnąć na tej mobo .... o ile w ogóle ten chipset obsługuje mobilne Northwoody ... w sumie powinien :D Ja u siebie mam i łazi mi to na 2040 mhz a więcej nie potrzebuję bo i tak mam duży przyrost względem mojego celerona D @3,4GHz :P Jak coś to na PM bo mam jeszcze jednego Mobila ... w sumie step B0 ale te 2 GHz powinien śmiało pójść ... u mnie tak szedł :P Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hmm a to co pokazałem na allegro (link powyżej) to generalnie da mi jakiś przyrost szybkości ogólnie? już nawet nie chodzi o gierki ale sam system. z góry dzięki za info. i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hmm a to co pokazałem na allegro (link powyżej) to generalnie da mi jakiś przyrost szybkości ogólnie? już nawet nie chodzi o gierki ale sam system. z góry dzięki za info. i Szczęśliwego Nowego Roku! Da i to duży, bo Celeron to nie procesor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...