djsilence Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 pisze z telefonu wiec sie streszcze. jak w dosie copiowac z podkatalogami? znam komende copy ale mam duzo podkatalogow i zbackupowanie zajeloby mi cala noc. btw padl mi sys, po poradzie jaka od kogos otrzymalem aby uzyc driver cleanera:) rzeczywiscie sobie sterowniki przeczyszcze:) mam nadzieje ze ktos jeszcze nie spi i zna odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 XCOPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 xcopy c:\katalog_zrodlowy d:\katalog_docelowy /e nie jestem pewien parametru "e", ale dla pewnosci wpisz: xcopy /? to pokaze Ci cala liste komend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 co ty wszystkie stery DC wyczysciles, czy jak ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co do parametru /e to on raczej sam nie zadziała, bo ostatnio w szkole przerabialiśmy DOS'a i żeby skopiować z podkatalogami i plikami to się odpisywało /e /k /i /c IMO powinno być xcopy "c:\źródło" "d:\docelowy" /e /k /i /cPzdr. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 http://www.computerhope.com/xcopyhlp.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) To ja może po polsku: http://www.pldos.pl/pomocnik/xcopy.htm EDIT> Zresztą najlepiej pobierz sobie starego kochanego Norton Commandera i za jego pomocą kopiuj. Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja bym zainstalował poprostu drugi raz bez formata winde ;] Ja nie wiem po czorta se lajf utrudniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) raz kopiowałem pod dosem pół dysku... potem okzało się że wszelkie nazwy plików zostały ukrócone do 8 liter czyli nazwa_pl~1.exe .. więc ostrożnie :) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgadza sie - poucina na 100% nazwy. Chyba, że robisz to pod konsolą 2000/XP itd. Co nie zmienia faktu, że pod Dosem takie operacje są koszmarnie czasochłonne - wtedy dysk działa znacznie wolniej. Najprościej, bez kombinowania podłączyć dysk do innego kompa. Szybko, łatwo, przyjemnie no i bezpiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 I tak będzie. Jak pisze Pelzak. Lub zainstalujesz system na innej partycji :>? Lub jakiś linux live. Ulisses uprzedził mnie [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...