Sens Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! Mam przewodowa, optyczna myszke E5 z kerfura, ktora kosztowala mnie 15,99. Myszka przez kilka miesiecy chodziła dobrze, a od pewnego czasu w windowsi i grach ucieka mi kursor. Np idac w counterze celownik podnosi sie do gory i zaczyna sie krecic :mur: Czy ta myszka jest juz do wyrzucenia czy mozna cos na to zaradzic? Myszka jes na zwykłej podkłdce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 zwykłej podkłdcekolorowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myszka jest juz do wyrzucenia. Mialem kiedys tak z swoim a4techem kulkowym. Poczatkowo dzialo sie to tylko w grach, pozniej przenioslo sie na pulpit :? Co ciekawe kumpel tez myszke a4tech i mial dokladnie to samo co ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myszka jest juz do wyrzucenia. Mialem kiedys tak z swoim a4techem kulkowym. Poczatkowo dzialo sie to tylko w grach, pozniej przenioslo sie na pulpit :? Co ciekawe kumpel tez myszke a4tech i mial dokladnie to samo co ja. kulka to zupełnie inna historia powiedz jaką masz podkładke czy nie jest błyszcząca i kolorowa przypadkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jest kolorowa i jest błyszcząca. O to foto: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! Mam przewodowa, optyczna myszke E5 z kerfura, ktora kosztowala mnie 15,99. Myszka przez kilka miesiecy chodziła dobrze, a od pewnego czasu w windowsi i grach ucieka mi kursor. Np idac w counterze celownik podnosi sie do gory i zaczyna sie krecic :mur: Czy ta myszka jest juz do wyrzucenia czy mozna cos na to zaradzic? Myszka jes na zwykłej podkłdce. Dostajesz to, za co płacisz. A możesz sprawdzić, czy kabelek nie uszkodzony, czy czujnik nie zabrudzony :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zmień ją na czarną i problem powinien zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myszka jest juz do wyrzucenia. Mialem kiedys tak z swoim a4techem kulkowym. Poczatkowo dzialo sie to tylko w grach, pozniej przenioslo sie na pulpit :? Co ciekawe kumpel tez myszke a4tech i mial dokladnie to samo co ja. dziwne bo mi od czasu do czasu tak szaleje logitech... z a4 nie mam najmniejszych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Ja też tak mam na myszce Vobis ;p (B-scroll MT1012). W grach jeszcze nie uświadczyłem uciekajacego kursora ale w windzie juz tak czasami sam poprostu bez dotykania myszki sie przesowa w rozne strony. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zapewne w tym przypadku mysz do śmieci, ale tak w ogóle, to nie kłaść komórki koło myszy, to może przestanie uciekać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 mialem tak kiedys z moim mx700. okazalo sie ze koci wlos dostal sie kolo diody i sajgon tam robil. a ze wlos jak to wlos - ciezko dostrzec - to tydzien sie meczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 zmień podkładke i problem powinien zniknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 U mnie problem z uciekającym kursorem zniknął po zmianie podkładki. Wybrałem czarną szmaciankę Steelpad'a i problem zniknął od razu. Warto też przedmuchać z zewnątrz optykę, może są tam jakieś paprochy lub kurz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Miałem taki problem jak wymieniłem diodę, gdzieś w trakcje uszkodziłem jedną ścieżkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mialem to samo :) na swoim razerze :] wirusy. tnz podobnie sam celownik sie nie kreci ale np na jedno klikniecie reagowal 2x nie przestawam strzelac blokowal sie na chwilke etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mialem to samo :) na swoim razerze :] wirusy. tnz podobnie sam celownik sie nie kreci ale np na jedno klikniecie reagowal 2x nie przestawam strzelac blokowal sie na chwilke etcwiesz tylko on ma 10 razy tańsza myszke która predzej sie zjechala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 wiesz tylko on ma 10 razy tańsza myszke która predzej sie zjechala :wink: jeżeli ktoś kupuje myszkę w markecie w cenie 6cio paka piwa to i tak cud, że wytrzymała pół roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 masz ktorys kabelek przerwany w myszce, musisz go znaleźć i zlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 jeżeli ktoś kupuje myszkę w markecie w cenie 6cio paka piwa to i tak cud, że wytrzymała pół roku... Soreks ale mialem to na drogim logitechu. Akurat to nie jest zawsze wina myszki. U mnie na mobce siadl multi czyli uklad kontrolujacy i/o oraz adresowanie proca. Kazda myszka gubila kursor , latala po ekranie itd...nie wazne czy za 5 zl czy za 50 czy wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...