pawelekmal Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czy znacie jakiś darmowy program który zamieni mi mp3 na audio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 pytalem o mp3 do audio a nie do wav.... chyba ze wav to to samo co audio i bedzie dzialac na starej wieży ktora nie odtwarza żadnych innych formatow niz ze zwyklego cd po wpisaniu w google mp3 to audio nie znalazlem nic (mp3 to audio) za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie ma czegos takiego jak format audio(chociaz własciwie to prawie to samo co wav). Zeby nagrac płytę audio program musi miec taką opcję. A większosc programów potrafi wypalac i z mp3. Sciągnij sobie triala nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 burrrn http://www.burrrn.net/?page_id=4 for free :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 łe.. ja tam uzywam plugina do total comandera.. na cholere mi inne programy jak TC jest wszystkomający...:D plik typu wave (bez kompresji, PCM) to jest odpoweidnik dźwięku audio opakowany dodatkowymi informacjami aby komputer był w stanie rozumieć co zawierają dane w nim przechowywane. Jak mówi sgj musisz nagrać po prostu płytę w formie audio, a pliki źródłowe moga być jakiekolwiek (oczywiście musi je rozumieć program nagrywający). Licz się tylko z faktem, że jakość takiej cd będzie = jakości mp3 a nie CD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...