KOFEK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wlasnie dodarla do mnie plyta glowna, podlaczylem wszystko na szybko ale jest problem. Komp wlacza sie, wszystkie wiatraki ruszaja, i za okolo 2 sekundy sie wylacza. I tak w kolko nie chce sie wlaczyc, monitor nie reaguje ( lampka swieci sie na pomaranczowo jakby nie dostawala sygnalu z karty). Co to moze byc ? :mur: Konfig : Asus P5N-E Sli c2d e4300 palti 7900gs ocz 2x512 platinium amacrox frei erde 530 Jak wroce z roboty to zresetuje biosa ale mysle ze to duzo nie pomoze. Jakies sugestie ? :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Mobo ma problem z rozpoznaniem e4300? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Na egiełdzie e4300 też nie ruszył na P5N-E SLI więc.... Chyba będziesz musiał czekać na nowy bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Widzialem wlasnie ehhhh, szkoda gadac. Zachcialo mi sie eksperymentow. Widzialem wlasnie ehhhh, szkoda gadac. Zachcialo mi sie eksperymentow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ile zyskales na kupnie e43 zamiast e63? Kupowales przez net? Kontaktuj sie ze sprzedawca jutro i wymieniaj [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 My jeszcze z tą płytą na tym procku spróbujemy powalczyć, bo nam się Windows (o ile dobrze pamiętam) odpalał. Będę dawał znać jak tylko coś będę wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Focus : Dzieki za info. Rozumiem ze sie botowala plyta i byl problem z winda ? Troche mnie pocieszyles. Jak cos bedziesz wiedzial to daj znac na gg: 2942253 z gory dziekuje. Bede siedzial cala noc jak tylko wyrwe sie z pracy ( Pytanie ile trwa 8 godzinny dzien pracy ? odp od 7 do 7 ) Pozdrawiam. Ps. jaki bios macie na swojej wersji plyty ? Orgiusz : kupowalem przez net al plyte od devilka mam. Wiesz nie zyskalem dzo chodzilo o mnoznik glownie. Jesli kom nie wstanie to jutro lece do sklepu po jakiegos P5B albo cos od gigabyte. Edytowane 19 Stycznia 2007 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR.Rogers Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nowy bios powinien załatwić sprawę, przynajmniej za wielką wodą ludziom takie połączenie nie sprawia problemów (też planuję kupić taki zestaw). http://forums.vr-zone.com/showpost.php?p=3...mp;postcount=22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 A dobrze podpiąłeś wtyczkę 4pin do mobo? Może podpiąłeś nie tą, jak ja kiedyś :lol:. Sprawdź ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dziala !!! UFFF nie wtyczka dobrze podpieta. Pamiec nie dziala w zoltych slotach !!! Zmienilem na czarne i wszystko chodzi :D Ustawilem @ 3 ghz i instaluje windowsa. Relacja jak juz postawie :) Topic chyba do kasacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...