Skocz do zawartości
KOFEK

Komp Nie Wstaje :(

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dodarla do mnie plyta glowna, podlaczylem wszystko na szybko ale jest problem. Komp wlacza sie, wszystkie wiatraki ruszaja, i za okolo 2 sekundy sie wylacza. I tak w kolko nie chce sie wlaczyc, monitor nie reaguje ( lampka swieci sie na pomaranczowo jakby nie dostawala sygnalu z karty). Co to moze byc ? :mur:

Konfig :

Asus P5N-E Sli

c2d e4300

palti 7900gs

ocz 2x512 platinium

amacrox frei erde 530

Jak wroce z roboty to zresetuje biosa ale mysle ze to duzo nie pomoze.

Jakies sugestie ? :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Focus : Dzieki za info. Rozumiem ze sie botowala plyta i byl problem z winda ? Troche mnie pocieszyles. Jak cos bedziesz wiedzial to daj znac na gg: 2942253 z gory dziekuje. Bede siedzial cala noc jak tylko wyrwe sie z pracy ( Pytanie ile trwa 8 godzinny dzien pracy ? odp od 7 do 7 )

Pozdrawiam.

Ps. jaki bios macie na swojej wersji plyty ?

Orgiusz : kupowalem przez net al plyte od devilka mam. Wiesz nie zyskalem dzo chodzilo o mnoznik glownie. Jesli kom nie wstanie to jutro lece do sklepu po jakiegos P5B albo cos od gigabyte.

Edytowane przez KOFEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziala !!!

UFFF nie wtyczka dobrze podpieta.

Pamiec nie dziala w zoltych slotach !!! Zmienilem na czarne i wszystko chodzi :D

Ustawilem @ 3 ghz i instaluje windowsa. Relacja jak juz postawie :)

Topic chyba do kasacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi