zwierzak07 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Chciałbym zablokowac dostęp do komputera w czasie gdy jest on właczony a tle działa jakis program. Często zostawiam komputer włączony i wychodze a w tym czasie włączone mam rózne pogramy. Jak mogę zablokować dostep do komputera zeby nie mozna bylo nic zrobic wylaczyc ich i wogole korzystac z komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hasło na uzytkownika i dajesz WIN+L odchodząc od komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 dziekuje.takie proste ze az mi glupio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Polecam też program Lock My PC (freeware), zabezpiecza lepiej niż ten windowsowski bajer. Można go tak ustawić, że nawet jeśli ktoś nam zresetuje kompa to uruchomi się zablokowany i nie jest potrzebne hasło usera by blokować kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 No bardzoo przydatny... Hasla i tak potrzebuje... Po restarcie i bez niego system jest zablokowany jesli sie nie zna hasla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...