AVENGER Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ---===>> Prosze o nieusuwanie tego topica do jutra :) <<===---- Gdzie kupic w Krakowie jakis konkretny zasilacz. Odpiszcie mozliwie szybko, bo jutro tam jade po SISa 655 -> Gigabyte GA-8SQ800 (ZNALAZLEM YEEEEE!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 W Bicie są Huntkeye 350W. Wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Konkretny tzn zaden Impact ani codegen ani PcCostam....... Popatrzyłbym w Bicie(ale drogi sklep) albo w Quazarze za rondem mogilskim w strone prądnika(tam jak jest ten wierzowiec roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>...) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 no i zonk :( , niemaja nic, tylko Feele i chyba bede zmuszony go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, chce zeby komp juz dzis poszedl, i zobacze co ten dual chanel potrafi :) Aha wlasnie wyjezdzam do Krakowa, bede tam jechal jakias gdzine jakby kotos jeszcze jakims adresem konkretnych zasilaczy mogl rzucic (jaki jest adres tego Quazara, chociaz ulica) to bardzo prosze 602875566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Mam identyczny problem. Wszędzie w Krakowie maja tylko lipne zasilacze (jak się nie boisz to na Zamoyskiego w btserwis maja deery 400W). Ja najprawdopodobniej wybiorę się na pielgrzymkę do Wadowic :) po Chiefteca 360W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Popatrzyłbym w Bicie(ale drogi sklep) Ten sklep nie jest drogi - poprostu trzeba uwzględnić, że tam kupując ściągniesz cenę - zazwyczaj ok 5-10 % zależy od tego co kupujesz. Ja uwielbiam ten sklep - ceny są zawsze poniżej średniej, tzn. może gdzieś znajdziesz taniej - ale na tyle nie wiele, że nie opłaca się szukać. (tak przynajmniej było do trzech miesięcy temu - wtedy ostatnio coś kupowałem). Niestety zasilaczy faktycznie dobrych nie widziałem - jeżeli pojawiły się huntkey-e to jakiś dobry znak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Mam identyczny problem. Wszędzie w Krakowie maja tylko lipne zasilacze (jak się nie boisz to na Zamoyskiego w btserwis maja deery 400W). Ja najprawdopodobniej wybiorę się na pielgrzymkę do Wadowic :) po Chiefteca 360W.A po ile są te chiftec-i?? (jak to się odmienia?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...