konios Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam...mam problem z rozpakowywaniem...otoz mam plik ktory spakowany jest w kilka mniejszych czesci...i chce go spowrotem rozpakowac i polaczyc w jedno...ale problem polega na tym ze winrar pokazuje mi jakies bledy w archiwach...nie pytalbym sie o co chodzi jesli pokazywalby ciagle w tych samych plikach, a on pokazuje co raz to w innych...dajmy na to zaczynam rozpakowywanie pokazuje jakis blad w 15 archiwum, rozpakowywuje drugi raz bledu w 15 archiwum juz nie ma ale za to jest np w 17 :/ moze zmienic program do rozpakowywania? jest cos dobrego do takich czynnosci? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Skaczące błędy to może być wina ramu. Jesteś pewien że jest 100% stabilny? Sprawdź też taśmy do dysków (zobacz w podglądzie zdarzeń czy nie jest czerwono od błędów). Nie wiem jakie masz archiwum, ale najczęściej wystarczy wejść w plik *.r00 i tam był plik w całości. Rozpakowanie tego automatycznie rozpakowywało pozostałe pliki archiwum. Ja używam Total Commandera i Winrara. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 moze zmienic program do rozpakowywania IZArc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...