MAttX Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ile da się wkręcić 2000+ w 0.13 czy da się tak samo jak 1700+ ??? Co z mnożnikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ooo sam jestem ciekwa. jak cos to proszeo o odpowiedzi. bo jak jakas w miare dobra by byla seryjka, to woalbym sobie takie 2000+ sprawic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ooo sam jestem ciekwa. a co zmieniałaś płeć ?? :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 hehe. hmmm...chyba nie :D spoczko :D pomylkeczka :D a tak swoja droga jeszcze nigdy, nigdzie nie pisalem ze jestem chlopak, wiec czego sie czepiasz ;) Spoko, ale jestem chlopak, i od teraz mozesz sie czepiac ;) :D ehhe. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 2000+ sie bedzie krecil dobrze/zle w zaleznosci od tego jaki masz stepping ,podaj pelny stepping.Ale obawiam sie ze masz A0 RIRGA :( ,one sie kreca ujowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a mozesz podac jakie kreca sie nie ciach!owo?? chodzi o to zeby ladnie ywkrecic, na air cooling, (tanim), na malej temp i zeby kurde bylo rulez, wiec podaj dobrze krecaca serie jak mozesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wlasnie w tym problem ze jeshcze nie widzialem dobrze krecacych sie 2000+ ;/ ,ale jesli jush shukac serii to po pierwsze zeby stepping konczyl sie na "B" co swiadczy o rdzeniu B0 a po drugie najlepiej zeby zaczynal sie na "A" co swiadczy o procku swiadomie zdegradowanym z poziomu 2400->2800+ :).Przykladowe dobre serie -> JIUHB ,AIUHB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dzięki wszystkim za wypowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...