kwscore Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 ostatnio kupiłem grę single traki sobie przy dłuższej grze potrafi znudzić za to multi zajeb..... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 W grze w której pierwsze skrzypce odgrywa Geomod spodziewałbym się ujrzeć go w akcji w postaci płynnej animacji a o takiej można zapomnieć nawet na dobrej klasy sprzęcie. Ogólnie pograłem z 15 minut i delete. Na rynku jest obecnie tyle grywalnych tytułów że po tę grę sięgną chyba tylko desperaci w stylu - "patrzaj jakom fajnom sciane rozwalam, normalnie wszystko zniszczem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Na rynku jest obecnie tyle grywalnych tytułów że po tę grę sięgną chyba tylko desperaci w stylu - "patrzaj jakom fajnom sciane rozwalam, normalnie wszystko zniszczem".Słowem, gra dla młotków? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Gra jest prymitywna i prostacka... ale wciąga ;D W zasadzie wszystkie wady mógłbym jej wybaczyć poza dwoma: niezniszczalnej ziemi (przemodelowanie map lub podkopy pod bazy były by zabawne) i wadliwej fizyki a właściwie jej braku. Miałem nawet wielki budynek który stał już tylko na kawałku futryny drzwi, to naprawdę psuje efekt :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Ehh tak czekałem na tę grę.. A tu taki shit.. MOGLI BY WRESZCIE COŚ KONKRETNEGO WYPUŚCIĆ .. Wychodzi tyle gier a nie ma w co grać :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Ehh tak czekałem na tę grę.. A tu taki shit.. MOGLI BY WRESZCIE COŚ KONKRETNEGO WYPUŚCIĆ .. Wychodzi tyle gier a nie ma w co grać :(.Batman jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Nie wiem na jaki sposób jeszcze by można skrytykować tą grę..chyba już wszystko powiedziano. Pograłem wczoraj ze 30min co za katastrofa! A tak byłem ciekaw mając w pamięci 1 i nawet 2 część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Jedynka byla genialna :] od "trojeczki" nie oczekiwałem niczego dobrego, już zmiana na TPP odrzucila mnie od tej gry... ale jak wyjdzie kiedykolwiek demo to sprawdze, czy jest taka tragedia. Takie male OT, powiedzcie mi dlaczego w RF można było demolowac wszystko bez problemow sprzetowych, a w takim Batmanie zeby popsuc kafelki trzeba miec 2xGeForce? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 kiedyś nie było tak leniwych programistów no i mniej sposobow na wyciaganie kasy od graczy ;) btw - w gierke gralem na xboxie i jezeli jest tak samo jak na pc to ja dziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Gdyby nie było w tytule Red Faction to byście zachwalali w niebiosa tą grę. Grałem na konsoli i gra jest porządna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Jak się lubi kiedy obiekt nie wymusza na nas myślenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...