mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Tak jak w temacie.. ;> Mam obydwa pod ręką i zastanawiam sie którego zamontowac na mojego Abita NF7.. Jest jakas roznica wydajnościowa? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Tak jak w temacie.. ;> Mam obydwa pod ręką i zastanawiam sie którego zamontowac na mojego Abita NF7.. Jest jakas roznica wydajnościowa? ; teoretycznie wydajniejszy powinien byc Pentagram btw - mialem takiego tyko miedzianego i roznica w stosunku do Zalmana niebieskiego byla 10-12 stopni na Zalmanie mialem ok lekko ponad 70 Na Pentagramie Cu oscylowala w granicach 60 wszystko passive na nf4 Edytowane 9 Lutego 2007 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja bym brał Pentagrama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 teoretycznie wydajniejszy powinien byc PentagramAle tu chodzi o praktycznie nie teoretycznie ;] Imo passive lepszy powinien byc zalman, z nawiewem pent, ale nie jest to potwierdzone wlasnym doswiadczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Bierz Pentagrama - większa powierzchnia oddawania ciepła. Jeśli masz choćby drobny przewiew w obudowie to tym bardziej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Bierz Pentka powinien być wydajniejszy niż Zalman... Ja mam wersje Cu, bez nawiewu działa i odprowadza ciepło bdb (i875 wydziela 11W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...