Aku_ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Planowana konf. kompa: Athlon 64 3600+ Windsor ac freezer pro ABIT NF-M2 nView A-Data 2x512 Samsung SP08 2 napędy: dvd+cd Ja zaproponawałem, że wezmę HK350, ale Forumowicze zasugerowali do tego konfiga jakąś Deltę/FortronaHLN 350W/400W, i mieli w sumie rację bo po co wydawać więcej kasy skoro można mniej i będą takie same efekty :D, tylko nie odpowiedzieli na pytanie o poziom hałasu. Chciałbym, aby zasilacz był cichy (tak jak, ponoc HK350), oczywiście stabilny no i niedrogi ;) możecie coś zaproponować? ---EDIT--- Aha i chciałem powiedzieć, że szukałem coś na ten temat, ale to co znalazłem dot. wyższej półki, czyli właśnie HK350/400, TaganU380/ Topower, a dla mojego kompa niepotrzebna taka konf Edytowane 10 Lutego 2007 przez Aku_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Bo pewnie nie zaglądałeś do tematu o Fortronach :mur: HLN powinien być stosunkowo cichy... A czy efekt taki sam... sam oceń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 lepiej hk350 bo nowy mocniejszy cichszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Znajomemu kupilem Delte 350W (tutaj za 29 zl), naprawde cichutka, nawet dla mnie, maniaka ciszy ;) Nie ma on zadnego przewiewu w obudowie, a mimo to wentylator z zasilacza nie wkreca sie na wyzsze obroty, z tego co wiem, sa one uzaleznione od temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Rónież polecam deltę. Porządne i super-ciche zasilacze. Produkowali (produkują?) je dla chiefteca, także to o czymś świadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aku_ Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ok, dzięki wielkie za odp! Teraz już wiem co kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...