Tocki Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Witam. Posiadam X-fi Xtream Music i mam problem z instalacja softu z cd , sterowniki nowe zdarlem z netu i hulaja, ale chcial bym caly pakiet wyskakuje mi taki blad (jak na zalaczniku) co robic ? Ps. Instalowalem na swiezy system... to samo ;/ Dodam ze moj model karty to Sound Blaster X-Fi SB0460 Edytowane 13 Lutego 2007 przez Tocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam. Posiadam X-fi Xtream Music i mam problem z instalacja softu z cd , sterowniki nowe zdarlem z netu i hulaja, ale chcial bym caly pakiet wyskakuje mi taki blad (jak na zalaczniku) co robic ? Ps. Instalowalem na swiezy system... to samo ;/ Tutaj znajdziesz zgrana zawartosc oryginalnej plytki do xfi extreme music. Jesli masz xfi xtreme audio, sterowniki z XM nie beda dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Tutaj znajdziesz zgrana zawartosc oryginalnej plytki do xfi extreme music. Jesli masz xfi xtreme audio, sterowniki z XM nie beda dzialac. Re. No wlasie posiadam Xtream Music i sterowniki tez z Extrem Music .. sterowniki chodza a programy z cd nie ... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Odinstaluj wszystko, usun cały katalog Creative i spróbuj w odwrotnej kolejności, najpierw instalacja z CD a potem upgrade z sieci. Przypuszczam, że problemy wynikają z pliku pfmod.dll. Być może wystarczy podmienić ten plik na wersję z CD (lub crack z sieci), ale to tylko moje przypuszczenia, musiałbyś poeksperymentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Odinstaluj wszystko, usun cały katalog Creative i spróbuj w odwrotnej kolejności, najpierw instalacja z CD a potem upgrade z sieci. Przypuszczam, że problemy wynikają z pliku pfmod.dll. Być może wystarczy podmienić ten plik na wersję z CD (lub crack z sieci), ale to tylko moje przypuszczenia, musiałbyś poeksperymentować. Instalowalem to na swiezy system... ;/ a tego pliku nie posiadam mam tylko jego .Bak . pfmod.dll.bak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 hehe ostatnio mialem pdobny problem, tyle ze u mnie z CD sie zainstalowaly, a UPDTAE 4 z netu juz wywalal taki blad jak u ciebie, wiec zainstalowalem UPDATE 3 :) i wsio hula, tyle ze mam starsze stery o 2 miechy :wink: w twojej sytuacji proponuje wyjac karte ze slotu i wpiac w inny, moze to cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) hehe ostatnio mialem pdobny problem, tyle ze u mnie z CD sie zainstalowaly, a UPDTAE 4 z netu juz wywalal taki blad jak u ciebie, wiec zainstalowalem UPDATE 3 :) i wsio hula, tyle ze mam starsze stery o 2 miechy :wink: w twojej sytuacji proponuje wyjac karte ze slotu i wpiac w inny, moze to cos pomoze sloty tez zmienialem nie pomoglo .. update 3 ? a skad to ORT: sciagnac ?:> mozesz podac linka.. ps. wiesz sterowniki mi chodza najnowsze z storny producenta..ale softu nie zainstaluje troche bzdura... kiedys bede chcial sprzedac karte i bede mial problem bo nie chodzi soft... a chce te ladne niebiesko srebne okienka :D I jakie uzywasz stery ? moze youp-pax 3.33 zainstalowac? Edytowane 13 Lutego 2007 przez Tocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Udalo mi sie zainstalowac soft .. zdarlem Iso plyty z jakiegos zagranicznego forum.... ale karte wykrywa mi jako model 9000 a mam sb0460 ? czemu tak ? I jakie sterowniki byscie polecicli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Odinstaluj wszystko, usun cały katalog Creative i spróbuj w odwrotnej kolejności, najpierw instalacja z CD a potem upgrade z sieci. Przypuszczam, że problemy wynikają z pliku pfmod.dll. Być może wystarczy podmienić ten plik na wersję z CD (lub crack z sieci), ale to tylko moje przypuszczenia, musiałbyś poeksperymentować. A mogl bys mi poszukac tego cracka ? podmienic plik ? tzn mam skopiowac cd na dysk ,znalesc gdzies na necie zmodyfikowany plik pfmod.dll ? , skopiowac go do tego cd i dopiero instalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...