Gość mario5000 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 zamknieto tamten watek, gdy pisalem tego posta. przepraszam za zalozenie nowego. temat najprawdopodobniej do zamkniecia. KiMR Dazenie do wyjasnienia - tak. dziekuje niniejszym za zdjecie bana z tego konta, ktore zalozone zostalo w celu zerkniecia na nowe wpisy w temacie, a ktore zostalo nastepnie dosc szybko zbanowane. Obrazanie innych uzytkownikow - nie. rozumiem, ze tyczy sie to uzytkownika Dziuby? Nagminne lamanie zasad - nie. oczywiscie, ze masz racje - jednak zelazna logika mowi: Domik napisal: "minie kara - wrocisz". zadnego nowego konta od tej pory nie zalozylem. minela kara. wrocilem. nikogo nie obrazilem (dojde zaraz do PW do SGJ), wiecej zasad przed banem nie zlamalem. nawet nie nagialem Regulaminu w okresie od zakonczenia kary do momentu otrzymania bana. i o to mi sie rozchodzi. Argumenty z [gluteus maximus] - jaknajbardziejniedourwynedzy. wielokrotnie prosilem o wskazanie ktore argumenty sa "argumentami z [gluteus maximus]". powtarzac sie juz nie zamierzam. SGJ A forum na to... 11:30 - SamoDobro pisze posta 17:08 - Dziuby pisze posta 17:13 - Dziuby edytuje posta 17:16 - SamoDobro dostaje ZKU, w innych postach nie ma nic za co mozna ukarac innych uzytkowników a ja na to - nie majac mozliwosci udowodnienia tego, chociaz...? pisze posta. wylogowuje sie z Forum. zalogowuje sie ponownie - bec: nie masz uprawnien do korzystania z Forum. jestem lekko zdziwiony. wylogowuje sie z Forum. czytam sobie Alternatywne Platformy jako niezalogowany. zakladam nowe konto, gdyz widze, ze na Alternatywnych Platformach rozszalala sie dyskusja nad sposobami na uruchamianie "kopii zapasowych" - o czym pisalem takze tutaj. w miedzyczasie pisze PW do Costiego, zeby wiedzial, ze ja to ja i z pytaniem za co dostalem ZKU. pisze PW do kogos z odpowiedzia na pytanie o tryb progressive scan w PS2. przegladam posty SamoDobro, zeby domyslec sie, za co otrzymalem ZKU, gdyz wylecial mi z glowy watek z RapidShare. natrafiam na swoj post i domyslam sie powodow ZKU. wchodze w watek, zeby zobaczyc jak sie dalej potoczyl i natrafiam na okreslenie "debil" pod swym adresem. pisze PW do Costiego, ze pewnie ZKU jest za ten wlasnie watek, trudno. dostaje bana od kogos (pewnie Costiego ;)) bo zaczynam fikac w temacie o PS2 okreslajac osoby pytajace o przerabianie PS2 mianem zlodziei - wytlumaczylem sie z tego w watku w tym dziale. sytuacja sie uspokaja, Domik pisze posta, nowych kont nie zakladam, kara mija, wracam, pisze 2 posty, 2 PW, dostaje bana. Ostatnio pisałes ze to napisal moderator... nie mamy sie do czego przyczepic, czepiamy sie slowek? No zadziwiajace ze zostało zbanowane kilka twoich kolejnych kont zanim zdązyles coś napisac. prawda? pewnie po IP nowego uzytkownika? tak sobie strzelam. to konto takze mialo bana jeszcze pol godziny temu. a to pierwszy post z tego konta. no, chyba ze cos zlego dzieje sie z moim kompem i nie przepada on za strona http://forum.purepc.pl i od czasu do czasu wyswietla mi teksty w rodzaju "nie masz dostepu do tej strony" albo cos w ten desen. A teraz wszyscy uzytkownicy potrafiący czytac proszeni są o kliknięcie w tego linka i zobaczenie co mam w profilu. potrafie czytac. potrafie takze zerkac w profile innych uczestnikow Forum. i 90% moderow/adminow urodzila sie po 1989 roku. statystycznie rzecz biorac - jestes w podobnym wieku. bo watpie, zebys mial 100 lat. No jak się nie potrafi korzystac z poczty lub komunikatorów to nie ma. czy przez nieumiejetnosc korzystania z poczty lub komunikatorow jestem kims gorszym? No wiec sugerujesz tutaj ze administracja to chlopcy z gimnazjum, a nie to co napisałes w poscie. Konca wiadomosci nie musze komentowac... a moderacja i administracja sugeruja, ze moje zachowanie moze przeszkadzac innym w wymianie pogladow: udzie chca sobie spokojnie pogadac, wymieniac poglady na poziomie... Musicie miec naprawde ogromna tolerancje skoro nie przeszkadza wam takie zachowanie. w jaki sposob niby? reagujac ostro na przejawy prymitywnego "poczucia humoru", ktory jest raczej przejawem rasizmu? czy moze robiac sobie zlosliwosci pod adresem Costiego, ze toleruje otwarte pisanie (po raz 20) o mozliwosci odpalania kradzionych gier na konsoli, ktora posiada zabezpieczenie przed czyms takim? podawal ktos przyklad draaka, z ktorym mialem dosc ostra wymiane zdan - wyjasnilem to sobie z nim na PW i mysle, ze sie dosc dobrze zrozumielismy. praktycnie z kazdym z kim mialem zatarczki dogadywalem sie na PW - jesli tylko mi nie grozil, nie obrazal i byl otwarty na argumenty. bo jednego nie mozecie mi zarzucic: zamkniecia na argumenty innych osob. tak jak przyznalem racje, ze mozna uznac, ze przerabianie konsoli sluzyc moze do uruchamiania np. playerow divx czy emulatorow innych platform, tak nie przekonuje mnie, ze ktos bedzie kopiowal swoje oryginalne gry, zeby nie porysowac plytek katujac laser kopiami. bo dla mnie to nielogiczne - wole miec cala konsole niz cale plytki z gierkami. bez szacunku i bez pozdrowien. winien jestem wyjasnienia co do tego fragmentu. nie pamietam dokladnie, co napisal mi Dziuby w PW - jednak mnie to dosc mocno zdenerwowalo i zrodzilo we mnie mocne podejrzenie, iz jest jakas zazylosc miedzy nim, a moderatorem, od ktorego ZKU dostalem. cos o frajerkach, wypieprzaniu z Forum itp itd. co w polaczeniu z kara dla mnie i brakiem kary dla uzytkownika Dziuby nie moze nie zrodzic podejrzen. uznalem, ze zadzialalo tu kolesiostwo i w ten sposob postanowilem z pelna premedytacja wyrazic swa dezaprobate dla takich praktyk. gdyz moderator (oj, przepraszam - Administrator powinien byc przede wszystkim bezstronny, aby mogl wzbudzac respekt i szacunek. a tego w mym przekonaniu zabraklo. mam nadzieje, ze wyrazam sie dosc jasno. nie bylo moja intencja obrazanie "gimnazjalistow" - z niektorymi gimnazjalistami zgadzam sie i szanuje ich poglady, z niektorymi nie. "chlopcy z gimnazjum" moglo faktycznie zabrzmiec nieco pretensjonalnie i obrazliwie - pewnie tak samo obrazliwie jak "wafelek z czekolady". chociaz moze jednak nie? moze gdybym napisal "wafelki z czekolady"...? wole jednak nie rozwijac tego watku ;) pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za mozliwosc odpowiedzi w temacie. Wasz Mistrz Zakladania Nowych Kont ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 :evil: Precz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 potrafie czytac. potrafie takze zerkac w profile innych uczestnikow Forum. i 90% moderow/adminow urodzila sie po 1989 roku. No i tu sam sobie zaprzeczyl. [; No chyba ze mamy jakis ~90 ukrytych moderatorow o ktorych nic nie wiem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...