xacti Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 siemka. Czy pamieci TwinMOS i AENEON beda dzialac razem? TwinMOSy sa 400MHz cl2.5 a te AENEONy 400MHz cl3.0 , tylko ze beda wsadzone do komputera Sempron @ 166MHz. wiec mysle ze powinny dzialac obie na cl.2.0, jesli wogole beda.. pytam sie, bo nie chcialbym sie w cos wladowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 A co my wróżki? :mur: Sprawdź czy takie same ustawienia im przypaszą i wyciągnij wnioski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 kurcze . tamte twinmosy chodza na cl2. mi chodzi o to czy takie 2 pamieci razem pojda.. nie mam jak sprawdzic bo przeciez w ciemno nie bede kupowac :mur: po prostu pytam czy 'powinny' pojsc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodziu Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 kurcze . tamte twinmosy chodza na cl2. mi chodzi o to czy takie 2 pamieci razem pojda.. nie mam jak sprawdzic bo przeciez w ciemno nie bede kupowac :mur: po prostu pytam czy 'powinny' pojsc.. Powinny bo dlaczego by nie? No może czasem się niektóre moduły gryzą (z płytą główną) ale to już trzeba mieć "szczęście". PS Mam kostkę aenonów CL3 400mhz, na 400 chodzą na cl2 bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 aha dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Jak to są Powerchipy to powinny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...