Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A ja lubię piwo z colą :) osobno też, ale mieszanka jest całkiem niezła - tylko piwo nie może być gorzkie (kiedyś pomieszałem colę z żywcem - fujjjj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jak nie ma byc gorzkie, to tylko Warka Strong. Od momentu gdy pierwszy raz skosztowalem Warki, nie pije nic innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hehe, ale w sumie na piwo też trzeba uważać. Starsza mi opowiadała, jak była w Kopenhadze oprowadzali ich po browarze Tuborga, a tam nagle mysz przez kadź płynie :D ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jak nie ma byc gorzkie, to tylko Warka Strong. Od momentu gdy pierwszy raz skosztowalem Warki, nie pije nic innego Zgadza się, to jedno z lepszych piw w Polsce (poza tymi po 10zł za butelkę). Jedyne lepsze jakie piłem to Amstel Gold (Belgijskie), ale niestety w Polsce kosztuje bardzo dużo - na Węgrzech za to kosztuje jak normalne piwo. Hehe, ale w sumie na piwo też trzeba uważać. Starsza mi opowiadała, jak była w Kopenhadze oprowadzali ich po browarze Tuborga, a tam nagle mysz przez kadź płynie Myszy też lubią piwo :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 bo jak ktos jest babą to pije slodkie siki czyli warke - prawdziwe piwo jest troche gorzkie jak nalezy a nie jakies slodowe kurna Bok wie co ZYWIEC ONLY :! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Eeee tam, zostańmy przy 0.5l ;-) a tak w ogóle cola jest bleee, i pepsi też. Za parę dni idziemy z klasą do fabryki Coli. Zobacze jakie są tam świństwa :-) wez ze soba jakas cyfre :) :D bedzie mozna im obciachu narobic ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Eee tam ja nie lubie większości piw (czyt. 95%), bo to są lagery (z rzadka coś wpadnie, bo wybór mały). Najlepsze są ciemne piwa. stouty i ale, ale ciężko dostać w Polsce, albo mają zabójcze ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 coca cola rulz, bardzo mi pomaga w czyszczeniu lancucha do roweru, niezastąpiona, a tak wogole to OKOCIM mocne dlamnie dabest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 chlopcy piwka reklamujemy po 23 ;] a przed to dodajcie do nich taki znaczek: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Lubię pepsi, nie lubię zaś zbytnio cili pozniewać: -jest za słodka -za mocna ;) - jest to coca-cola, jeśli wiesz o co chodzi to zrozumiesz czemu jej nie lubię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Moja babcia pochodzi z WARKI(autentycznie) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Lubię pepsi, nie lubię zaś zbytnio cili pozniewać: -jest za słodka -za mocna ;) - jest to coca-cola, jeśli wiesz o co chodzi to zrozumiesz czemu jej nie lubię :) oj namieszales nic z tego posta nie sqmalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Lepsza z biedronki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hehe, ale w sumie na piwo też trzeba uważać. Starsza mi opowiadała, jak była w Kopenhadze oprowadzali ich po browarze Tuborga, a tam nagle mysz przez kadź płynie :D ;) :D Ty tez uwazaj jak mleko pijesz, bo w mleczarni tez mozesz znalezc mysz jak w mleku plywa :P ps. cos od tematu odbiegamy :D piwo rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Lubię pepsi, nie lubię zaś zbytnio cili pozniewać: -jest za słodka -za mocna ;) - jest to coca-cola, jeśli wiesz o co chodzi to zrozumiesz czemu jej nie lubię :) oj namieszales nic z tego posta nie sqmalem :wink: Bo nic konkretnego nie powiedziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 WINKO MADE IN DOM RULEZZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Pij Mleko! Będziesz WIELKI! :) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A ja wole sprita. Albo jakiegos browara. sie wie co jest dobre 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 e tam Bobo Frut rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A ja powiem ze pepsi blue rulezzz Zawsze chcialem sprobowac jak smakuje plyn do spryskiwaczy :P NIe ma to jak dentaurat pod marka PEPSI, kumpel mowil ze po tym miał zieloną kupe 8O Zwariowałem jak to usłyszałem . A tak wogole to ja pije cole sporadycznie najczesciej to Kubusie albo inne takie soczki . Oczywiscie nie pogradze wódką no i moim kochanym piwkiem, WARKA STRON RULEZ. Aha współczucia dla osób które są uzależnione od coli . W USA jest pełno klinik gastrologicznych gdzie leczy sie takie przypadki latami , tutaj prośba do osob uzaleznionych :jakos sie pohamujcie z ta cola chyba ze do konca swoich lat macie zamiar jesc papki (wytna wam poprostu żołądek) . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 bo jak ktos jest babą to pije slodkie siki czyli warke - prawdziwe piwo jest troche gorzkie jak nalezy a nie jakies slodowe kurna Bok wie co ZYWIEC ONLY :! I tak ma być człoweiku! :twisted: Ja też nie lubię tej Warki- słodkawa jakaś i bez goryczy- to jakby do piwa nalać soku błeee. :x Takie mocniejsze Karmi :lol: Żywiec i Magnat RULEZ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hehe, ostatnio robiliśmy na Niemcu diagram ulubionych napojów wśród klasowej braci chłopskiej i rysowaliśmy to na tablicy. Miejsce pierwsze: piwo :D, drugie: mleko :), trzecie: wino :D. Schnaps też tam był ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 bo jak ktos jest babą to pije slodkie siki czyli warke - prawdziwe piwo jest troche gorzkie jak nalezy a nie jakies slodowe kurna Bok wie co ZYWIEC ONLY :! I tak ma być człoweiku! :twisted: Ja też nie lubię tej Warki- słodkawa jakaś i bez goryczy- to jakby do piwa nalać soku błeee. :x Takie mocniejsze Karmi :lol: Żywiec i Magnat RULEZ 8) widze ktos podziela moje zdanie - WARA SUXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...