Goha Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 zamierzam kupić Notebook Toshiba Sat A110-334 http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft...cm430_15_4.aspx prosiłabym o podzielenie się swoimi opiniami, tych którzy posiadają ten model . Goha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 zamierzam kupić Notebook Toshiba Sat A110-334 http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft...cm430_15_4.aspx prosiłabym o podzielenie się swoimi opiniami, tych którzy posiadają ten model . Goha Ja mam A100-528, córce kupiłem A100-220 i znajomej własnie ten notebook A110-334. Każdy zakup począwszy od moje był udanym zakupem. A110-334 na pewno będzie najbardziej wydajny od dwóch poprzedników (jeszcze nie przeprowadziłem testów). Wrażenie: stylistyką bardziej się podoba niż A100 jest sztywniejszy matryca ciut jaśniej świeci głośniki są jednak słabsze więcej napiszę po testach Gdybym kupował teraz to kupił bym właśnie ten model. Fakt swojego kupowałem rok wstecz i do tej pory nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) ja tez sie zastanawam nad tym notebookiem:] i to dosyc mocno nie wiecie jaki on ma chipset? czy jest kompatybilny Core 2 Duo? link do vobisa nie dziala ale w apollo jest raczej taniej:] http://www.apollo.pl/store/show_detail/29/29617 Edytowane 24 Lutego 2007 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strimerr Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 witam Ja od dwóch miesięcy mam Toshibę A110-195 i jestem bardzo zadowolony. To bliźniaczy model tylko , że z GMA 950 i Core Duo. Jakość wykonania bardzo dobra , lcd naprawdę dobre (może trochę słabe kąty), cicha praca, ok 3 h na baterii i prestiż firmy :) . Jedyną wadą jest słaba jakość karty dźwiękowej co uwidacznia się po odłączeniu laptopa do dobrej klasy sprzętu hi-fi. Ogólnie 5-. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 ja dzisiaj kupilem 334 i jak narazie jest bardzo OK poza mala klawiatura do ktorej pewnie za chwile sie przyzwyczaje i systemu toshiby co ma 50 procesow i ogolnie jest do kitu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 sory ze post pod postem ale mam pytanie:] czemu mi sie w tym lapie wentylatorek ciagle i to dosyc glosno kreci:[ i czemu zadnym softem nie moge podgladnac temperatury procka:[ macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Być może to normalne. Nie wiem czy we wszystkich, ale w cześci lapków Toshiby tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...