kojeczny Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) witam, po raz kolejny pytam (sorry za to ale najlepsi jesteście) jaką mobo i GPU do 490 zł z kosztami przesyłki. pod s 939. zaznaczam że nie ma Biostara w morele.net. Z góry dzięki. EDIT Czy ta płyta jest coś warta?? ECS RX-480-A ATI Radeon XPRESS 200P Edytowane 27 Lutego 2007 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Widziałem gdzieś na necie test tej mobo i jak dobrze pamiętam to osiągnęła htt 300, ale ręki nie dam sobie uciąć. No i jeżeli wziąłbyś to mobo to grafa palit 7300gt ddr3 za 280 na allegro, idealnie sięzmieści razem z kosztami przesyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Czy ta płyta jest coś warta?? ECS RX-480-A ATI Radeon XPRESS 200P Co to znaczy "czy jest cos warta". Chcesz wyciskac ostatnie soki z proca na niej?? Powodzenia... To juz lepiej jakas uzywke z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 hmm w sumie ten ecs jest dobrze wykonany, skladalem na nim 2-3 kompy i chodzil bez problemu teraz ecs robi plyty calkiem dobrze wykonane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 hmm w sumie ten ecs jest dobrze wykonany, skladalem na nim 2-3 kompy i chodzil bez problemu teraz ecs robi plyty calkiem dobrze wykonane:) Ja pamietam czasy jak na 10 plyt z 7 wracalo do serwisu, ale nazwa nadal mi sie kiepsko kojarzy :D W kazdym razie elita firma ECS nie jest, oczywiscie wszystko zalezy do czego komputer ma sluzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) no ecs na soc A lubily sie psuc:) ostatnio przewalilem karton k7s5a , k7vza itd pomyslec ze kiedys to dzialalo i bylo warte kupe kasy.... teraz i tak ciezko dostac nowa plyte na 939 jedyne co jest dostepne od reki (jest w hurtowniach) to ecs na xpress i foxconn na nforcie 6100 no jeszcze asus na via Edytowane 27 Lutego 2007 przez maciek2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) witam, po raz kolejny pytam (sorry za to ale najlepsi jesteście) jaką mobo i GPU do 490 zł z kosztami przesyłki. pod s 939. zaznaczam że nie ma Biostara w morele.net. Z góry dzięki. EDIT Czy ta płyta jest coś warta?? ECS RX-480-A ATI Radeon XPRESS 200P Test RX-480-A939: http://pimpmycase.pl/readarticle.php?artic...&rowstart=2 Tylko to chyba trochę inny model... Edytowane 27 Lutego 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) No a gdy 7300gt to jaki. Od palita z 256 Gddr3 z 2,0 ns czy galaxy 128 z 1,4 ale w wersji bez zalmana?? EDIT: Skorzystałem z jednej zasad z forum "Czytaj potem pisz". Wziąłem palita.. EDIT: Płyta jest jak papier toaletowy nie kupować! Edytowane 18 Marca 2007 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...