Skocz do zawartości
Imperator Kret

Mój Kontener - Pierwszy Solid Na Ppc

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli czysto teoretycznie ten kontener będzie wydajniejszy od solida cu tzn będzie dłużej trzymał temp. ale zobaczymy jak będzie później :rolleyes: zapowiada się dobrze.

:lol: to powiedz mi czy chcesz mieć zimniejszy kontener czy procek? Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kontener zimniejszy ofkors będzie bardziej el0 :lol: nie on joke :P przecież napisałem teoretycznie :lol: lolu a jak jest naprawde to sie przekonamy i niemówie że alu jest lepsze od cu :P bo cu jest bardziej elo :P ale ciekawy jestem jak sie to sprawuje :mrgreen:

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kontener zimniejszy ofkors będzie bardziej el0 :lol: nie on joke :P przecież napisałem teoretycznie :lol: lolu a jak jest naprawde to sie przekonamy i niemówie że alu jest lepsze od cu :P bo cu jest bardziej elo :P ale ciekawy jestem jak sie to sprawuje :mrgreen:

Czyli czysto teoretycznie ten kontener będzie wydajniejszy od solida cu tzn będzie dłużej trzymał temp. ale zobaczymy jak będzie później :rolleyes: zapowiada się dobrze.

oj gubisz sie w zeznaniach :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty sie gubisz miszczu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co o tym sądzicie? Kontener po wykończeniu pójdzie prawdopodobnie na sprzedaż a jak nie znajdzie się chętny to zostanie u mnie. Ktoś z okolic Katowic jest chętny żeby przetestować? :)

Sector chetny na przetestowanie z ladnym Pentium 4...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cu tej samej konstrukcji zawsze będzie lepszy niz alu

teoretycznie i praktycznie :plom:

No napewno cu lepsze niż alu ;)

oddzielne stwierdzenie -> ale teoretycznie alu trzyma dłużej temp :lol: (chyba?)

POWNING in progress ? :lol:

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawa jako tako wyszlifowana - nie ma śladów tokarki już, ale jeszcze nie jest równo. W przyszłym tygodniu rozejrze się w pobliżu za jakimś zakładem, gdzie mogliby wyszlifować podstawę na idealnie równą a jak nie znajdę to papier ścierny na szkle i dalsza zabawa.

Dołączona grafika Dołączona grafika

W przyszłym tygodniu będzie izolacja i mam nadzieję, że pod koniec tygodnia test :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest pręt gwintowany M5. Gdybym dostał M4 to bym taki dał no ale nie dostałem. Tak samo nie mogłem znaleźć śrub M4 o długości 100-120 mm, ani nawet nakrętek motylkowych :mur: takie za[gluteus maximus]. Skocze do marketu budowlanego to zobacze co tam mają.

Edytowane przez Puma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest pręt gwintowany M5. Gdybym dostał M4 to bym taki dał no ale nie dostałem. Tak samo nie mogłem znaleźć śrub M4 o długości 100-120 mm, ani nawet nakrętek motylkowych :mur: takie za[gluteus maximus]. Skocze do marketu budowlanego to zobacze co tam mają.

wiem wiem że to pręt :P od tego samego kolesia co brałeś zapinki trzeba było wziąć m4 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta z m5 to tylko na dfi nf4 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dni otwarte fajna sprawa, najwięcej na nich uczniów 2 i 3 klas-ogladają przedmioty których nigdy nie zobaczyli i nie zobacza na lekcjach :D

Za taki text na całą gębe kolega dostał w kostke szpilką wychowawczyni (50 letniej)

Ciekawy jestem wydajności solidów.. :>

A na co bedzie zakładane ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze moze sie przydac :) (chociaz nie wiem ile p5n-e wyciaga FSB :P) bo narazie bawilem sie z nim na P4...

480 powinna zrobic.

6800 sie nie rozmnozy, a na lodzie on i tak srednio lata.

Grafe pod kaskade ? :lol:

btw : czym jezdzisz, bo nie wiem czy sie zmiescimy <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi