greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) nie moge sobie poradzic z wylaczeniem speakera pod systemem :oops: w rejestrze po wylaczeniu HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound\beep wciaz pipczy, wylaczenie glosnika systemowego w menadzerze urzadzen tez nie pomaga. odlaczenie od plyty nie wchodzi w gre ;] nie chce uzywac dzwiekow windowsa w sumie mozna uzyc 'pustego' wav'a jakies sugestie? Edytowane 6 Marca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Speaker czy normalne dźwięki systemu:>? Bo piszesz o pustym wavie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) jak wiadomo po wylaczeniu schematy dzwiekowego, niektore zdarzenia obsluguje glosnik systemowy. wlasnie jego chce wylaczyc. aby to obejsc moge uzyc 'pustego' wavwa i dac go na te zdarzenia. ale moze jest jakis 'normalny' sposob. po prostu denerwuje mnie jak pipczy mi speaker podczas wystapienia bledu w lini polecen MySQL ;) EDIT jednak wlaczenie schematu dzwiekowego nie pomaga (myslalem ze bedzie bedzie dzwiek wav - a nie ma ;/ ) Edytowane 6 Marca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 po prostu denerwuje mnie jak pipczy mi speaker podczas wystapienia bledu w lini polecen MySQL może jednak ustawienia jego a nie systemu są winne :>? Rozwiązanie siłowe odłączyć fizycznie speakera [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 w ustawieniach juz sie bawilem ale nic takiego nie widze odlaczenie to ostatecznosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 MySQL moze miec funkcje powiadamiania dzwiekiem przy błędach a wtedy zadne ustawienia systemu nie pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 ;/ no to bedzie trzeba robic mniej bledow...... dodatkowa motywacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 A nie ma ustawień PC Speakera w "regulacji głośności" czasem? Chyba że mi się przewidziało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 tez mi sie wydawalo ze widzialem tam, ale nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 jezeli uzywasz integrowanej dwiekowki to bedzie jezeli nie to nie, ja tak wlasnie mam, tyle ze moja inegra nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 uzywam integry i nie ma, jezeli widzialem wczesniej to na SB Live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...