Skocz do zawartości
BOB

RAJDÓWKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SamoDobro

PS. Co masz zak kierownice z 700* ?

1254453[/snapback]

InterAct V4 Force Feedback

niestety nie ma dla niej sterowników pod 2000 czy XP i w rajdówki muszę grać na win 98...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

SamoDobro => mercedesik powinien Ci przypasc do gustu.

1254479[/snapback]

tjaaa... tylko skąd go wytrzasnąć?

w eMPiKu ni ma, w Media Markt ni ma, na torrentach ni ma...

i żaden znajomy... też ni ma

więc pozostaje mi tylko demko? ble

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filmik fajny ;]

gosc prawdopodobnie driftuje na któryms torze Fern Bay XR GT Turbo B)

co do tej kierownicy to taki zestaw napewno "urzeczywistnia" jazde ,ale napewno nie nadaj sie do bicia rekordów , przez taki rodzaj skrzyni i sprzęgło pod nogą traci sie cenne częsci sekundy.

co do najlepszej wyscigówki to jest (bedzie ) nią Live For Speed S2 :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten Logitech Driving Force Pro (Wersja PS2) jest też w wersji na PC-ta? I gdzie można kupić taką gajge + pedałki? :blink:

Koleś ma lux total... już mu nawet na buty nie stykło! :D

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

a ja wczoraj przez przypadek w sumie odpaliłem na emulatorze automatowego Ridge Racera.

BOMBA! tak samo Rave Racer - druga część. szczególnie, że przypomniało mi się, jak jeszcze kilka lat temu katowałem tą gierkę na automatach w Ustroniu Morskim podczas wakacji ;)

dlaczego o tym piszę? bo ta gra nie ma za grosz realizmu, ale daje tyle radochy z jazdy, że to nieporozumienie. gaz do dechy i lecimy. coś nieprawdopodobnie miodnego, mimo kiepskiej grafiki (na dodatek w 640x480), fatalnych tekstur, praktycznie braku jakichkolwiek efektów - a mimo wszystko: Need for Speed może iść się schować pod biureczko - i to każdy, może za wyjątkiem Porshe.

dawno żadna gra nie dała mi tyle radochy co ten głupi Ridge Racer. muszę teraz pokombinować, czy da radę pograć w trybie Link z kimś przez neta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wczoraj przez przypadek w sumie odpaliłem na emulatorze automatowego Ridge Racera.

BOMBA! tak samo Rave Racer - druga część. szczególnie, że przypomniało mi się, jak jeszcze kilka lat temu katowałem tą gierkę na automatach w Ustroniu Morskim podczas wakacji ;)

dlaczego o tym piszę? bo ta gra nie ma za grosz realizmu, ale daje tyle radochy z jazdy, że to nieporozumienie. gaz do dechy i lecimy. coś nieprawdopodobnie miodnego, mimo kiepskiej grafiki (na dodatek w 640x480), fatalnych tekstur, praktycznie braku jakichkolwiek efektów - a mimo wszystko: Need for Speed może iść się schować pod biureczko - i to każdy, może za wyjątkiem Porshe.

dawno żadna gra nie dała mi tyle radochy co ten głupi Ridge Racer. muszę teraz pokombinować, czy da radę pograć w trybie Link z kimś przez neta :)

1256381[/snapback]

Nie Porshe tylko Porsche... sorx, ale musiałem! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi - gdzie jest jazda terenowa - nie normalne wyścigi, tylko z wózkami terenowymi - nie jazda z jak największą prędością, tylko po prostu pokonywanie przeszkód terenowych - nie pamiętam, żeby wyszła kiedykolwiek taka gra - była 4x4 evo - ale to nie bardzo to o co mi chodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi - gdzie jest jazda terenowa - nie normalne wyścigi, tylko z wózkami terenowymi - nie jazda z jak największą prędością, tylko po prostu pokonywanie przeszkód terenowych - nie pamiętam, żeby wyszła kiedykolwiek taka gra - była 4x4 evo - ale to nie bardzo to o co mi chodziło...

1258546[/snapback]

Screamer 4x4

w tej grze były dyscypliny gdzie trzeba było krok po kroku przejeżdżać przeszkody , skały itp. a nie jazda na pałe..

LINK

Edytowane przez GuC!o^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi

1258546[/snapback]

Tylko screamer 4x4, 1nsane to arcade nie mające prawie nic wspólnego z off-roadem. Screamer 4x4 to SYMULATOR samochodu terenowego, w czasie jazdy trzeba kombinować z reduktorem, blokadami dyferencjałów i dołączniem przedniej osi, podjazdy to walka o przyczepność, zjazdy to modlitwa by to przeklęte pudło znowu się nie zsuneło/wywaliło, w grze rzadko przekracza się 60km/h a sporo tras to jazda <20km/h, POTRĄCENIE słupka w bramce to odrazu sekundy karne a jej ominięcie jest równoznaczne z ostatnim miejscem, można też rozjechać kibica lub sędziego :D = natychmiastowa dyskwalifikacja trasy są zróżnicowane pod względem trudności, są ich dwa typy (gęste bramki ustalające dokładnie trasę przez przeszkody terenowe, lub jazda na azymut) jest ich baaardzo wiele w kilku krajobrazach, porach dnia/nocy i pogodzie. Dodać można że gra posiada mimo latek niezłą grafikę (szczególnie samochody) o wiele lepszą niż 1NSANE, doskonałe brzmienie silników, świetną fizykę jazdy,można powiedzieć że to taki richard burns rally wśród terenówek ;) Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi