Trovao Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zapodaj ten filmik... 1254593[/snapback] Restekt ... ja tez bym chcial taki sprzecior :rolleyes: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 PS. Co masz zak kierownice z 700* ? 1254453[/snapback] InterAct V4 Force Feedback niestety nie ma dla niej sterowników pod 2000 czy XP i w rajdówki muszę grać na win 98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 SamoDobro => mercedesik powinien Ci przypasc do gustu. 1254479[/snapback] tjaaa... tylko skąd go wytrzasnąć? w eMPiKu ni ma, w Media Markt ni ma, na torrentach ni ma... i żaden znajomy... też ni ma więc pozostaje mi tylko demko? ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ja mam :P oxter => link chodzi a filmik dostapny tu From: http://crashdummy.ugbox.net/movies/DFPLFSLONG.avi Size: 23.5 MB (24 582 174 bytes) jaszcze nei zassalem, ale idzie szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 filmik fajny ;] gosc prawdopodobnie driftuje na któryms torze Fern Bay XR GT Turbo B) co do tej kierownicy to taki zestaw napewno "urzeczywistnia" jazde ,ale napewno nie nadaj sie do bicia rekordów , przez taki rodzaj skrzyni i sprzęgło pod nogą traci sie cenne częsci sekundy. co do najlepszej wyscigówki to jest (bedzie ) nią Live For Speed S2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Czy ten Logitech Driving Force Pro (Wersja PS2) jest też w wersji na PC-ta? I gdzie można kupić taką gajge + pedałki? :blink: Koleś ma lux total... już mu nawet na buty nie stykło! :D Edytowane 3 Lutego 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 podalacza sie ja przez usb wiec nie powinno byc problemu ;) na stronie logi chyba tez sa stery lub tylko mi sie zdawalo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 DFP spokojnie chodzi na PC. Stery Wingmana z Logitecha i rozpoznawana jest jako niebieskiego logiego pod PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 a ja wczoraj przez przypadek w sumie odpaliłem na emulatorze automatowego Ridge Racera. BOMBA! tak samo Rave Racer - druga część. szczególnie, że przypomniało mi się, jak jeszcze kilka lat temu katowałem tą gierkę na automatach w Ustroniu Morskim podczas wakacji ;) dlaczego o tym piszę? bo ta gra nie ma za grosz realizmu, ale daje tyle radochy z jazdy, że to nieporozumienie. gaz do dechy i lecimy. coś nieprawdopodobnie miodnego, mimo kiepskiej grafiki (na dodatek w 640x480), fatalnych tekstur, praktycznie braku jakichkolwiek efektów - a mimo wszystko: Need for Speed może iść się schować pod biureczko - i to każdy, może za wyjątkiem Porshe. dawno żadna gra nie dała mi tyle radochy co ten głupi Ridge Racer. muszę teraz pokombinować, czy da radę pograć w trybie Link z kimś przez neta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a ja wczoraj przez przypadek w sumie odpaliłem na emulatorze automatowego Ridge Racera. BOMBA! tak samo Rave Racer - druga część. szczególnie, że przypomniało mi się, jak jeszcze kilka lat temu katowałem tą gierkę na automatach w Ustroniu Morskim podczas wakacji ;) dlaczego o tym piszę? bo ta gra nie ma za grosz realizmu, ale daje tyle radochy z jazdy, że to nieporozumienie. gaz do dechy i lecimy. coś nieprawdopodobnie miodnego, mimo kiepskiej grafiki (na dodatek w 640x480), fatalnych tekstur, praktycznie braku jakichkolwiek efektów - a mimo wszystko: Need for Speed może iść się schować pod biureczko - i to każdy, może za wyjątkiem Porshe. dawno żadna gra nie dała mi tyle radochy co ten głupi Ridge Racer. muszę teraz pokombinować, czy da radę pograć w trybie Link z kimś przez neta :) 1256381[/snapback] Nie Porshe tylko Porsche... sorx, ale musiałem! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi - gdzie jest jazda terenowa - nie normalne wyścigi, tylko z wózkami terenowymi - nie jazda z jak największą prędością, tylko po prostu pokonywanie przeszkód terenowych - nie pamiętam, żeby wyszła kiedykolwiek taka gra - była 4x4 evo - ale to nie bardzo to o co mi chodziło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Big Red Racing - tam to były tasy i "bolidy " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi - gdzie jest jazda terenowa - nie normalne wyścigi, tylko z wózkami terenowymi - nie jazda z jak największą prędością, tylko po prostu pokonywanie przeszkód terenowych - nie pamiętam, żeby wyszła kiedykolwiek taka gra - była 4x4 evo - ale to nie bardzo to o co mi chodziło... 1258546[/snapback] Screamer 4x4 w tej grze były dyscypliny gdzie trzeba było krok po kroku przejeżdżać przeszkody , skały itp. a nie jazda na pałe.. LINK Edytowane 5 Lutego 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 lepszy Insane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Mnie się marzy jakaś gierka z samochodami terenowymi 1258546[/snapback] Tylko screamer 4x4, 1nsane to arcade nie mające prawie nic wspólnego z off-roadem. Screamer 4x4 to SYMULATOR samochodu terenowego, w czasie jazdy trzeba kombinować z reduktorem, blokadami dyferencjałów i dołączniem przedniej osi, podjazdy to walka o przyczepność, zjazdy to modlitwa by to przeklęte pudło znowu się nie zsuneło/wywaliło, w grze rzadko przekracza się 60km/h a sporo tras to jazda <20km/h, POTRĄCENIE słupka w bramce to odrazu sekundy karne a jej ominięcie jest równoznaczne z ostatnim miejscem, można też rozjechać kibica lub sędziego :D = natychmiastowa dyskwalifikacja trasy są zróżnicowane pod względem trudności, są ich dwa typy (gęste bramki ustalające dokładnie trasę przez przeszkody terenowe, lub jazda na azymut) jest ich baaardzo wiele w kilku krajobrazach, porach dnia/nocy i pogodzie. Dodać można że gra posiada mimo latek niezłą grafikę (szczególnie samochody) o wiele lepszą niż 1NSANE, doskonałe brzmienie silników, świetną fizykę jazdy,można powiedzieć że to taki richard burns rally wśród terenówek ;) Edytowane 5 Lutego 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Tej kategori gier jest zielony, a ostanio naszla mnie ochota pojezdzic w/w modelami hondy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasiOZ Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Civic jest w NFS Underground i NFS Underground 2 ( polecam ) , jeśli chodzi o CRX'a to widziałem gdzieś na screenie ale nie pamiętam tytułu ... Honda Rulez :) PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Proponuje zakupic ps2 to napeno sie cos znajdzie bo na pc cienko:( z takimi gierkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...