overacst Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Witam.Moze pomoglby mi ktos jak sprawdzic ile czasu temu instalowalem WinXP czy jest mozliwosc kiedy to bylo dzien i godzina?Gdzies takie informacje sa przechowywane w systemie?Bo po plikach i datach w katalogu Windowsa niestety nieradze sobie.Z gory dzieki! Edytowane 10 Marca 2007 przez overacst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 systeminfo z wiersza polecen, lub http://www.sgjps.com/x-tweaker/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Witam! Jeśli to XP Pro to uruchom ->cmd -> systeminfo i tam masz pozycje Data oryginalnej instalacji. Jeśli nie - zonk :) I tak próbuj bo chyba powyżej SP1 w Home Edition też się da. EDIT: Ops SGJ byłeś szybszy... Edytowane 10 Marca 2007 przez ddmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 albo poprzez sprawdzenie daty utworzenia katalogu windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Panowie SGJ i ddmar bardzo dziekuje!Dj_AnT sprawdz u siebie date utworzenia wtedy instalowales Windowsa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Panowie SGJ i ddmar bardzo dziekuje!Dj_AnT sprawdz u siebie date utworzenia wtedy instalowales Windowsa :wink:Można by konkurs kto ma najstarszego Windowsa XP (po dacie utworzenia oczywiście :) U mnie 3 kwietnia 1997 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 albo poprzez sprawdzenie daty utworzenia katalogu windows.Ta data nie jest dokładna. Można by konkurs kto ma najstarszego Windowsa XP (po dacie utworzenia oczywiście :) U mnie 3 kwietnia 1997 :DŁatwo zmienic tą date i po konkursie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ta data nie jest dokładna.U mnie różnica wynosi 2259 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 No widzisz. W informatyce to wieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...