Skocz do zawartości
Quarion_Blass

Intalacja Xp A Linux

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, jeśli na dysku twardym zainstalowany jest linux, to po włożeniu płyty xp i pokazaniu menu od instalacji nie będzie żadnych problemów ze sformatowaniem dysku na którym jest linux i zainstalowaniu na nim xp? Może pytanie głupie, ale muszę mieć pewność że nie będzie żadnych problemów. Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może co jest przyczyną tego że po włożeniu z płyty z winxp, po pojawieniu się napisu "instalator sprawdza konfigurację sprzętową komputera", pojawia się czarny ekran i dalej już nic się nie dzieje. Wszystko to dzieje się na tym komputerze z linux aurox który działa prawidłowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja instalowałem tego windowsa nie na swoim komputerze, więc tracer nie ma nic do rzeczy. Problem juz rozwiazalem, ściągłem Super Fdisk nagrałem na płytę(w komputerze na którym instalowałem nie ma stacji dyskietek...) i skasowałem Linuxa. Po skasowaniu linuxa wszystko poszło bez żadnego problemu. Czyli jednak odpowiedź na moje pytanie

Mam pytanie, jeśli na dysku twardym zainstalowany jest linux, to po włożeniu płyty xp i pokazaniu menu od instalacji nie będzie żadnych problemów ze sformatowaniem dysku na którym jest linux i zainstalowaniu na nim xp? Może pytanie głupie, ale muszę mieć pewność że nie będzie żadnych problemów. Z góry dzięki za odpowiedź.

że nie będzie problemów z linuxem, była nieprawidłowa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi