Quarion_Blass Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Mam pytanie, jeśli na dysku twardym zainstalowany jest linux, to po włożeniu płyty xp i pokazaniu menu od instalacji nie będzie żadnych problemów ze sformatowaniem dysku na którym jest linux i zainstalowaniu na nim xp? Może pytanie głupie, ale muszę mieć pewność że nie będzie żadnych problemów. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarion_Blass Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Wiecie może co jest przyczyną tego że po włożeniu z płyty z winxp, po pojawieniu się napisu "instalator sprawdza konfigurację sprzętową komputera", pojawia się czarny ekran i dalej już nic się nie dzieje. Wszystko to dzieje się na tym komputerze z linux aurox który działa prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Plyta z WinXP oryginalna i czysta ? Masz na dysku zrobione miejsce na zalozenie partycji pod Windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zasilacz: Tracer 350WWywal to... Że też Ci życie miłe ;> Jak zmienisz zasilacz to wtedy spróbuj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zasilacz kijowy, ale to raczej nie jego wina :P Płyta nie była traktowana Nlitem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarion_Blass Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Ja instalowałem tego windowsa nie na swoim komputerze, więc tracer nie ma nic do rzeczy. Problem juz rozwiazalem, ściągłem Super Fdisk nagrałem na płytę(w komputerze na którym instalowałem nie ma stacji dyskietek...) i skasowałem Linuxa. Po skasowaniu linuxa wszystko poszło bez żadnego problemu. Czyli jednak odpowiedź na moje pytanie Mam pytanie, jeśli na dysku twardym zainstalowany jest linux, to po włożeniu płyty xp i pokazaniu menu od instalacji nie będzie żadnych problemów ze sformatowaniem dysku na którym jest linux i zainstalowaniu na nim xp? Może pytanie głupie, ale muszę mieć pewność że nie będzie żadnych problemów. Z góry dzięki za odpowiedź. że nie będzie problemów z linuxem, była nieprawidłowa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Też miałem linuxa, a potem postawiłem na tym dysku windowsa i nie było żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...