Skocz do zawartości
Rosio

Pgkrecony Gainward GF3 ti 200 vs Radeon 9100L (tez krecony)

Rekomendowane odpowiedzi

znalazlem cos takiego:

Power Color (wiem ze troche lipa firma) 8500pro pamieci Etrontech 3,5ns, taktowanie 275/500 cena 499pln - hmm sporawo :? (SIRIUS)

Saphire 9100, taktowanie 250/460 cena 449 (GRAL)

(Noname?) 9100, taktowanie 250/500, cena 459 (KOMPUTRONIK)

jesli powiecie ze i te sa nieplacalne to albo nie sprzedam swojej albo kupie od razu gf4 ti 4200 za 600pln i juz?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uahaha. Pewnie, ze bierz ti4200.

Power Color - czytalem na benchmark.pl, ze cos ma nie tak z jakoscia obrazu (uzytkownicy pisali !!!)

Taktowania Sapphire 250/230 sa tragiczne - nie kupilbym tego nawet za 400pln.

A noname - co to za podpucha ?? 250/250 ??

Fakt, ze dasz 100 pln ale wiesz, ze sie nie zawiedziesz. Najlepsze wyjscie IMO.

PS. Gdzie ti4200 za 600 pln ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uahaha. Pewnie, ze bierz ti4200.

Power Color - czytalem na benchmark.pl, ze cos ma nie tak z jakoscia obrazu (uzytkownicy pisali !!!)

Taktowania Sapphire 250/230 sa tragiczne - nie kupilbym tego nawet za 400pln.

A noname - co to za podpucha ?? 250/250 ??

Fakt, ze dasz 100 pln ale wiesz, ze sie nie zawiedziesz. Najlepsze wyjscie IMO.

PS. Gdzie ti4200 za 600 pln ?

tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ti 4200 za 600zl ,prawie wszedzie ,szukaj OEMow pixela,palita, made in nowhere ;[.Rosio ,najlepiej zrobisz jak narazie odczekasz, za 2-3 miesiace beda przetasowania na rynku i karty pojda w dol ostro ,nievidia i nowe zabawki, r350 i nowe zabawki.Wymiana teraz na padaczkowe ti4200 to takze blad, przyrost w stosunku do gainwarda nie bedzie olbrzymi, a wiele tych ultra tanich kart to gorsze padaczki od powercolora,zacinajace wiatraki ,zenada obraz ;/ ,mam porownanie bo jeden kumpel kupil pixela 4200 a drugi MSI i roznica jest duza.Ti200 pokrecone nadal jest wydajna karte ,wedlug mnie sie wstrzymaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]ti 4200 za 600zl ,prawie wszedzie ,szukaj OEMow pixela,palita, made in nowhere ;[.Rosio ,najlepiej zrobisz jak narazie odczekasz, za 2-3 miesiace beda przetasowania na rynku i karty pojda w dol ostro ,nievidia i nowe zabawki, r350 i nowe zabawki.Wymiana teraz na padaczkowe ti4200 to takze blad, przyrost w stosunku do gainwarda nie bedzie olbrzymi, a wiele tych ultra tanich kart to gorsze padaczki od powercolora,zacinajace wiatraki ,zenada obraz ;/ ,mam porownanie bo jeden kumpel kupil pixela 4200 a drugi MSI i roznica jest duza.Ti200 pokrecone nadal jest wydajna karte ,wedlug mnie sie wstrzymaj.

wlasnie przegladalem testy kart na tomshardware i przyrost miedzy gf3 a gf4 jest jakies 20-50% takze nie tak malo ale oki daruje sobie Ati 8500/9100l i jesli juz to kupie gf4, poki co ide sie przespac z tym problemem a moze niedlugo pojawi sie moj kolejny topic pt "ktory gf4 ti 4200"? :lol: :wink:

dzieki wszystkim za pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...